perjantai 3. toukokuuta 2013

Suunnitelmia kentän suhteen

Tänään ja eilen innostuin haravoimaan meidän tulevaa kenttää tasaiseksi. Jos joku ei vielä tiennyt, kenttä on siis jalkapallokentäksi tehty, siinä on salaojitukset valmiina, mutta pintamateriaali ei ole niinkään sovelias ihan ratsastuskentäksi. Kyllä siinä nyt menee, mutta pidemmän päälle ei. Mukava hommahan tuossa oli haravoida, kooksi kentälle tulee 25x50, joten sitä tasoittamista riitti. Valotkin löytyy sopivasti jo kentän päistä, ei tarvitse niitä enää alkaa laittelemaan tai ratsastaa talvella pimeässä. Joku sähköaita ilman sähköjä tuohon on ainakin aluksi tarkoitus rakentaa ympärille. Innostuin laittelemaankin jo jonkun verran tolppia, tiedä sitten, oliko turhaa työtä, jos täytyy vielä ottaa pois kun alkaa muokkailemaan kenttää. Jalkapallomaalitkin pitäisi raahata pois kentältä... Kun tietäisi mihin ne laittaisi.

Tulevien tarhojen aluettakin tuli haravoitua. Lauta-aitaa täytyy kyllä sanoa, etten yksin ala väkertämään - tai no ehkä sitten, jos joku auttaisi laittamaan ne tolpat ensin maahan. En jaksa enää edes yrittää, kun menee vain hermot kuitenkin.


Lilla "vähän" innostu juoksemaan..


Tässä on siis meidän tulevaa kenttää. Se jatkuu tuonne kaukana näkyvän maalin taakse vielä ja toinen sivu ulottuu tuonne parin metrin päähän kaukalosta. Kuva on kuvattu yhdestä nurkasta.

20 kommenttia:

 1. Onko teidän talo joku vanha koulu yms, kun teillä on jääkiekkokaukalo ja jalkapallokenttä :) Mut aika kätevää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasit oikein (: Kyllähän sen kentän saa rakenneltua puolet helpommalla, kun on jo "puoliksi valmiskin".

   Poista
 2. ihanat lilla ja lahja :-3 saatte kyl varmast hyvän kentän tosta !

  VastaaPoista
 3. Mäki aattelin tulla kysyy et koulussako te asutte :D Ihana toi kuva missä Lilla ja Lahja ravaa vierekkäin :)

  VastaaPoista
 4. Voi kun Lahja on suloinen varsa... ♥ (:

  VastaaPoista
 5. teil on kyllä kivat tilat! :)

  VastaaPoista
 6. Mulle kelpais melkein paremmin tuollanen jalkkiskenttä ja kaukalo valmiina, mitä että ite pitäis alkaa kyhätä, tosi siistiä! :) Sulosia sun heposet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan noissakin vielä tekemistä, mutta eipähän sentäs ihan alusta tarvitse aloittaa esim. kenttää.

   Poista
 7. aiotko siis tehdä uuden tarhan hevosille? miksi ihmeessä, tuohan on aivan loistava ratkasu tuo kaukalo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo kaukalo tuohon jää, mutta itse en tykkää siitä tarhana. Hevosille tulee muutama tarha, voihan tuota kaukaloakin käyttää sitten, jos tarve joskus vaatii (:

   Poista
 8. Kylläpä pieni kasvaa nopeasti, vastahan se syntyi! Suloisia karvapalloja ja itelläkin tuli mieleen tuo koulu, kun kentät ja kaikki jo valmiina, on aika kätsää!;)

  VastaaPoista
 9. On sitten kyllä tilaa ratsastella. Kuva, jossa Lilla ja Lahja ravaavat vierekkäin on aivan ihana! Ja muutkin kuvat ♥

  VastaaPoista
 10. Hahaa, tuli aika wtf olo kun tajusin et kaverin mökki tos ihan lähellä :-D! Saatetaan käydä kattomassa heppoja kesällä sitten, jos kaveri innostuu kun ei hevosista välitä oikeen.. Mut söpööt :33

  VastaaPoista
 11. Joo sillä sen laitoinki :D Onko mahollisuutta tulla joskus kattomaan koneja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vain, kunhan etukäteen sovitaan milloin (:

   Poista
 12. Kentästähän osan voi laittaa pienemmäks hiekkatarhaksi, niin saavat erilaisia tarhoja? :---D Tai jos haluaa välillä isompana pitää varsaa myös erillään, kun vieroituksen aika tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tulee kentän lisäksi tarhoja ainakin 3-4 (+kesäisin siirrettävät sähköaidat) joten tarhoista ei tule pulaa kahdelle hevoselle. Sitten kun kenttä ruvetaan tekemään ihan oikeaksi ratsastuskentäksi, sen jälkeen tuskin enää tarhaan hevosia kentällä, mutta nyt voisi vielä, kun ei ratsastuskenttä kuitenkaan ole nyt. Tai no on tavallaan, mutta ei sillä tavalla :D

   Poista
 13. joskus luin muutaman sun postauksen anonyyminä ja sit tykästyin tähä blogii ku Lilla tiineenä ni kiinnosti sit sikan millane siit varsast tuli mut sit unohin tän blogin ja nyt ku merika arvosteli tän ni sit taas muistin tän ja huomasin et sun bannerissas on Lahjan kuva ni sit tulin heti tänne ja tulin lukijaks :3 ihana blogi!

  VastaaPoista
 14. Vähä ois kiva ratsastaa noin isolla "kentällä" ! :D haha, aika cool :)

  animaaal.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan normikokoinen se on, mutta kuvat "isontaa" sitä entisestään ;)

   Poista