perjantai 17. toukokuuta 2013

Turhaa löpinää

Lillalla olen nyt ratsastanut ilman satulaa, sillä meillä oleva satula on tuntunut, että on käynyt hieman kapeaksi Lillalle. Uusi satula olisi tietenkin kiva saada, mutta siinä ei ole mitään järkeä, jos astutetaan Lilla uudestaan. Ei tuo nykyinenkään mielestäni hirveän pahalta näytä, mutta vähän tuntuu puristavan, joten olen mennyt ilman.

Tänään Lilla reagoi aluksi apuihin hieman hitaasti, mutta liikkui silti eteen. Loppua kohden parani huomattavasti ja oli mukava ratsastaa. Menin aika kevyesti kaikkia askellajeja, muutaman väistön ja pari laukannostoa suuntaansa. Tänään laukat menivät kyllä hyvin, Lilla on meinannut vähän kaahailla, mutta nyt meni rauhallisesti, keskittyneesti ja kuunteli, mitä minulla oli sanottavana. Alku- ja loppukäynnit käytiin kävelemässä pururadalla ja Lahja juoksenteli mukana (ja hirnui ihan oudoille asioille, kuten kaukana kuuluvan traktorin äänelle...)

Nyt olisi tarkoitus mennä harjoittelemaan pesemistä, Lillan pesen varmaan kokonaan shampoolla ja Lahja saa ainakin aluksi totutella yäk niin inhottavan veden suihkuttamiseen jalkoihin. Saas nähdä, miten sujuu.7 kommenttia:

 1. Ompa Lahja jo kasvanut.. Suloisuus. :)

  VastaaPoista
 2. vooi kun non sulosia ♥ (': Ja hieno ulkkanen :3 juu, tajuan kaiken myöhässä, mutta minkäs teet : D

  VastaaPoista
 3. Lisää kuvia lillasta, poni rukka jääny iha toiseks lahjan kuvien rinnalla :D

  VastaaPoista
 4. on lillakin iiiiiiiiiiiihuna lahja suloisuuuuuuus

  VastaaPoista