keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Utelias varsa

Kylläpäs kauan innostuin katselemaan kentän reunoja kiertävää aitaa. Tänään hetken mielijohteesta totesin, että kaukalo on puuton, tasainen ja erittäin tylsä tarha, joten sittempä menin ja purin kenttää kiertävän sähköaidan ja siirsin sen toiseen paikkaan, josta löytyy puita, epätasaista aluetta ja ruohoa. Saapahan ne nyt olla jossain muualla kuin kaukalossa, kun lauta-aitakaan ei ole vielä valmistunut.

Paimenpoika päälle ja hevoset tarhaan. Lahja uteliaana ja pariin kertaan sähköttömästä langasta läpijuokseneena meni tietenkin uteliaana tunkemaan turpansa lankaan. Ja hups, siitä saikin sätkyn! Mitä, ihanko totta, voiko olla? Ja eikun uudestaan turpa lankaan. Kyllä, totta se oli! Vähän aikaa kierreltiin kauempaa ja katseltiin. Saisikohan sätkyn myös tästä toisesta kohdasta? Kyllä, kyllä siitä sai. Tämän jälkeen totesi, että pakko se on kai uskoa ja kiltisti pysytteli aidan sisällä ja ihan varmuuden vuoksi vähän kauempana aidasta.


  
 
P.S. Lahja löytyy nyt hippoksesta ja sukupostista.

8 kommenttia:

 1. heh olisi voinut olla vähän enemmän kuvia ? ;)

  VastaaPoista
 2. ainaki se tais ymmärtää sen et langoista ei mennä läpi :3 ihana!

  VastaaPoista
 3. Ihana toi vika kuva <3 Aww, kun Lahja ja Lilla on söpöjä! Jos nyt oikein ymmärsin, niin mihkä sää site sen kentän teet..?;) Joo oli tyhmä kysymys, tiiän. ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kenttä ja kaukalo, joka on nyt tarhana ollut, on vierekkäin ja ne kumpikin tasaista aluetta. Kentän ympäri olin tehnyt aidan muutama päivä sitten, mutta purin aidan ja siirsin sen toiseen paikkaan alueelle, johon pystyi tekemään osittain metsätarhan, jossa on myös mäkeä jne. Kenttä siis ei häviä mihinkään, vain aita sen ympäriltä (: Aidan olisi kuitenkin joutunut purkamaan jossain vaiheessa, kun kenttää muokataan paremmaksi ratsastukseen.

   Poista
 4. Vitsi sulla on kivat maastot! :o Ja oot viimein saanu uudet jalustimet käyttöön ;) Lahja ja Lilla vaan on niin sööttejä tossa keskimmäisessä kuvassa!:3 <3

  VastaaPoista
 5. Sä kirjotat jotenki tosi kivasti ja tätä sun blogia on mielenkiintosta lukee! Tsemppiä tulevan varsan kanssa :)

  VastaaPoista
 6. Voi onpas pikkuinen jo kasvanut kovasti :)

  VastaaPoista