lauantai 22. kesäkuuta 2013

Lahja 2kk

Tiedän, tämä postaus tulee ihan liian myöhässä. Lahjahan täytti jo 10.6 tasan kaksi kuukautta ja minä unohdin ihan kokonaan tehdä tämän postauksen. Siitä syystä minulla ei ole rakennekuviakaan kunnollisia, joten saatte nyt verrata hieman alle ja hieman reilu kahden kuukauden ikäisen Lahjan kuvia aiempiin "rakennekuviin".

Jos ette muuta eroa kuvista huomaa, sen ainakin huomaatte, kun katsotte riimuja, voitte todeta, että aika paljon on saanut muuttaa isommaksi. Ja Lahjan vähän eteenpäin notkistuneet polvet ovat ihan suoristuneet. Ja tietysti vuohiskarvat kasvaneet. Ja häntä ja harja. On se iso tyttö jo ja niin kovin reipas riekkuja. Säkäkorkeuskin pitäisi mitata, mittasin sen yhden kuukauden kohdilla ja oli silloin n. 99cm, seuraavan kerran koitan muistaa mitata 3 kuukauden iässä kun kaksi kuukautta jäi välistä. Kasvanut se on ja valtavasti, sen voin sanoa.

Lahja vähän alle 2kk

Lahja vähän yli 2kk

Lahja 1kk

Lahja 5vrk

11 kommenttia:

 1. On se kyl kasvanut, ja se on erittäin söpökin c:

  VastaaPoista
 2. Lahja on mielestäni ihanasti saanut massaa ympärilleen ja rakennekkin on mielestäni hyvä (: lahjasta tulee aikuisena kyllä hieno nainen!

  Olisiko sinulla mahdollisuus tehdä lillasta tällänen samantapanen rakennekuva juttu? Olisi nimittäin hienoa nähdä miten lillan rakenne on muuttunut sinulla ollessaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, minäkin tykkään, kun siitä on tullut tuollainen jötkäle (: Voin katsella, löytyykö Lillasta sellaisia rakennekuvia tietyin väliajoin, että pystyisin sellaisen postauksen toteuttamaan.

   Poista
 3. Kovasti on Lahja kasvanut! Meinaa vissiin muutta laikkunsa ruskeiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsat tuppaa muuntelemaan vähän väriänsä ja ovat yleensä hieman vaaleampia syntyessään (: Kyllä siitä mustankirjava varmasti tulee, jos olisi rautiaankirjava, se olisi syntyessään ollut luultavasti vaaleanruskeanlaikukas, eikä harmaanmustanlaikukas ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Varsat kasvaa hurjaa vauhtia (: Lahja on tuntunut kasvavan "massaakin" ihan tajuttomasti.

   Poista