maanantai 10. kesäkuuta 2013

Lillan liikutus eilen

Lilla oli eilen jotenkin hieman rauhaton ratsastaa. Alkukäynneissä se veteli tuhatta ja sataa ja kun otit ohjat, toinen viskeli välillä päätään kuin mikäkin. Ihan sama menitkö kevyellä, "normaalilla" vai vahvemmalla tuntumalla, tai vaikka tuntumaa ei suuhun olisi ollut ollenkaan. En kyllä muista milloin Lilla olisi viimeksi viskellyt niin päätään, joskus on jos on ollut paljon ylimääräistä energiaa, muttei kyllä noin paljoa. Tulinkin siihen tulokseen, että a) poni protestoi, kun ei oltu käyty katsomassa kahteen päivään/ joutui uuteen paikkaan, jos se nyt on edes mahdollista, b) uusi paikka jännitti, c) uuden paikan takia oli levoton, koska pelkäsi että varsa häviää/ joku tekee sille jotain, d) ötökät häiritsi tai e) yksinkertaisesti Lillalla oli aivan liikaa energiaa. Mikä se noista sitten oli tai oliko mikään, sitä en tiedä.

Menin kuitenkin aika samalla tavalla kuin Killellä eilen, kunhan menin kenttää ympäri. Lillaa oli aika vaikea saada oikeasti kuulolle, joten unohdin sen kokonaan, kunhan nyt jotain liikuntaa poni saisi vähän. Lahja juoksi mukana ja ihmetteli aitauksissa olevia hevosia. Saa nyt nähdä, millainen Lilla on ratsastaa seuraavalla kerralla. Varmaan kyllästän sen ötökkämyrkyllä seuraavaksi kerraksi ja katson, vaikuttaako se mitenkään, jos vaikka ne ötökät häiritsisi. Voihan olla, että Lilla on jo ihan tavallinen oma itsensä ensi kerralla - mutta mikäli pään viskely johtuu siitä ylimääräisestä energisyydestä, niin sitten saa odottaa aika mukavaa ratsastuskertaa.


13 kommenttia:

 1. kamala satula XDXD mut ihana toi varsu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina ollut epäileväinen rungottomien suhteen, varsinkin sen jälkeen kun tuli kokeiltua halpislätkärungotonta, jota ei edes satulaksi voinut kutsua. Sain kuitenkin kokeilla tuota satulaa ja se oli yllättävän mukava, vaikkei nyt ehkä mikään kaunistus olekkaan. Oli kuitenkin tosi mukava istua, eikä sellainen "lätkä", niinkuin kokeilemani halpisrungoton.

   Poista
 2. Lilla ja Lahja ovat kyllä molemmat tosi upeita! Alotin sun blogia lukemaan vasta vähän aikaa sitten, niin haluisin kysyy aiotteko pitää lahjan, ja jos joo, niin entäs se tuleva varsa aiotteko pitää senkin :D
  Sori, sekavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahja pidetään, Lilla pidetään ja mikälisikäli Lilla meille toisen varsan pyöräyttää, niin sekin pidetään luultavammin loppuelämänsä, jos vain elämäntilanne sallii sen koko ajan. Milloinkaahan ei voi tietää, onko esim. 10 vuoden päästä sellainen tilanne, että pystyy hevosen/ hevosia elättämään, mutta jos vain on, hevoset on kaikki kyllä tarkoitus ihan lopunelämäänsä pitää (:

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ulkonäkö hämää, hämäsi minuakin, mutta oli yllättävän mukava ja "satulamainen", ei siis sellainen lätkä, johon uppoaa ;)

   Poista
 4. Outo satula, en tykkää :D Voi vitsit ku mä oon "aina" ihastellu Lillan harjaa!! Ja Lahja.. Sil on oma show siälä ku mami tekee töitä :D Voisitko muute joskus tehä mydayn? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän Lillallakin jonkun verran harjaa löytyy, mutta kalpenee se Killen tukan rinnalla ;) Mydayta voisin joskus harkita, kun ponit tulee takaisin kotiin.

   Poista
 5. Lahjasta on tullu jo iso tyttö! Tuo satula näyttää, että siinä on mukava istua. Onko toi satula muuten pehmeä?? Missä teiän ponit on nyt, kun tossa lukee, että ei oo kotona? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei ollut sellainen "upottava", mikä oli eka rungoton jota kokeilin vaan tuo oli yllättävän satulamainen, mutta ei kuitenkaan liian kova (:

   Poista
 6. Onko toi Freemaxin rungoton? :) Ovat kyllä tosi hyviä satuloita jos vaan sopivat hevoselle. Onko sulla tuolla satulan alla vain tavallinen satulahuopa ja ei lainkaan paineenjakohuopaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en tiedä, kun sain vain lainata satulaa (: Mutta olisihan tuo kyllä kiva satula ihan vaan harrastekäyttöä ajatellen, vaikkei nyt mikään kaunistus olekkaan.

   Poista