lauantai 1. kesäkuuta 2013

Siis mitä, ei toi ollu tossa eilen!

Aamupäivästä käytiin hakemassa lehti risteyksestä äidin ja hevosten kanssa. Matkalla tuli muutama ihminen vastaan ja oli taas Lahja myöskin sai huomiota osakseen rapsutuksilla. Kerrallaan Lahja on nähnyt parhaimmillaan jopa "niinkin paljon" ihmisiä, kuin n. 15. Silloin oli varsalla jännää, mutta sinne se vaan ihmisten sekaan meni haistelemaan jokaista. Saas nähdä, mitä varsa tuumaa näyttelyistä, sieltä kun löytyy varmasti paljon hevosia sekä ihmisiä. Ei se kyllä pahemmin ole tuntunut arastelevan, jokaisen luo pitää mennä rapsutuksia kerjäämään - niin ja vähän testata, mitä ihmiset tuumaa jos työntää takapuolen syliin.


Takaisin kotiin tullessa pyörin Lillan kanssa jonkun aikaa kentällä. Varsa taas bongasi korikeinun, joka ei sattumoisin ollut pihalla vielä eilen. Oli se niin jännittävä juttu, täytyi aluksi katsella ja kierrellä kauempaa. Ei se sitten kuitenkaan hetken katselemisen ja haistelemisen jälkeen kiinnostanutkaan, saatika pelottanut.
"Siis hui, mikä toi on?"


6 kommenttia:

 1. Ihan kiva poni.... - samantha fani

  VastaaPoista
 2. sait i ♥ your blog - tunnusteen/haasteen :)

  http://gwendraethian.blogspot.fi/2013/06/9-i-your-blog.html

  VastaaPoista
 3. Onpa Lahja jo ison näköinen Lillan rinnalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveän moni on sanonut, että Lahja on jo hirveän iso ikäisekseen. Onhan se kunnon jötkäle kyllä, tänäänkin joku erehtyi sanomaan sitä poniksi :D

   Poista