maanantai 15. heinäkuuta 2013

Esteitä ja niiden yli

Lilla sai pikkaisen hyppiä esteitä, eli tehdä mielihommaansa. Rakennettiin esteet tyylikkäistä vanhoista heinäpaaleista (jotka oli erittäin herkullisen harmaan mustankirjavia..) ja parista tolpasta. Lilla oli taas ihan innoissaan, kun pääsi pikkaisen pomppimaan. Olen sillä pari kertaa mennyt muutamia esteitä nyt varsomisen jälkeen, mutta nyt mentiin eka kerta vähän enemmän.

Sonjakin sai hypätä Lillalla ja se sujui hyvin, kun alun kangerteluista päästiin yli. Lilla olisi varmasti jatkanut vielä vaikka kuinka pitkään, mutta ei nyt ihan loppuun kulutettu sitä, ettei toinen olisi ollut ihan naatti tunnin jälkeen. Lahjaa taaskaan ylläri ei kiinnostanut koko touhut ja se tyytyi suurimmaksi osaksi ajasta pysymään poissa tieltä syömässä kentän laidalta ruohoa.

Joistakin hypyistä tuli aika mielenkiintoisia, kiitos minun ja esteille lähestymistaitoni. Siksi videolla kuuluu välillä hienoja "aaaaa" ääniä, kun Lilla hyppää liian kaukaa/ läheltä. Esteet oli aika pieniä, mutta kivaa oli. Jos sitä kerran viikossa pikkuisen alkaisi hyppimään ainakin tämän kesän, riippuen siitä pysyykö Lilla nyt kantavana, niin sitten hyppäämiset taas jää viimeistään lokakuun puolivälissä.

10 kommenttia:

 1. Lilla hyppää kyllä tosi hienosti! =)Mikä on teiän estekorkeus ennätys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lillalla olen pomppinut kaikenlaista 120 senttiin asti, pienenä kolmen esteen ratana n. 90 senttistä kotona. Mutta siitä on kyllä aikaa, nyt taas aloitellaan pikkuhiljaa ja kohtapuoliin saa luultavasti alkaa taas löysäilemään :DD

   Poista
 2. Kiva postaus! Ja Lilla hyppää kyllä tosi hienosti! :)

  VastaaPoista
 3. onko lahjaa koskaan ylittänyt estettä,siis pientä sellaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se joskus perässä tullut kerran ja maastossa sellaisen 20 sentin korkuisen puomin yli (:

   Poista
 4. Missäpäin keskisuome asut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, ymmärrän :) Kunhan kysyin, kun itsekkin asun keskisuomessa :)

   Poista