maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kotona jälleen!

Lauantaina ennen näyttelypäivää tietenkin pesin hevoset, mutta myös ratsastin Lillan. Tässä alla hieman kuvia lauantaisesta ratsastuksesta. Tällä kertaa tein vähän jotain muutakin, kuin kiersin kenttää ympäri. Samalla huomasin, että koska Lilla on mennyt aika kevyesti ja en ole vaatinut siltä sen kummempia kuukauteen, niin Lilla reagoi vähän hitaasti kaikkeen. Mm. laukka-käynti siirtymiset meinasi vähän levähtää käsiin.

Loppuraveja.

Eilen hevoset tulivat näyttelyiden jälkeen kotiin ja saivat olla illan kaukalossa. Yöksi ne pääsivät pienempään aitaukseen, josta niiden oli mahdollista mennä sisälle. Pihattoaita on sattumoisin vieläkin kesken, mutta kohtapuoliin sen pitäisi valmistua. Sitä ennen ponit saavat viettää päivisin aika paljon aikaa pihassa ja kaukalossa (jos joku ei tiennyt, kaukalo on siis vanha jääkiekkokaukalo, jonka reunat toimivat aitana ja Lilla tarhaili siinä mm. koko viime talven). Yöksi pääsevät sitten tuohon pienempään tarhaan, josta on mahdollisuus mennä sisälle.


 

14 kommenttia:

 1. Lahja on niiiin supersöpö!

  VastaaPoista
 2. ihania noi viimeset kuvat Lahjasta! :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia jälleen kerran! :) Ja söpöt hepat sulla, ei voi muuta sanoa! :3

  VastaaPoista
 4. lahja on tosi söpö! <3 ja osaat ratsastaa toosi hyvin! + eka

  VastaaPoista
 5. Onko lilla nyt siis ollut ihan normaali myös kuolaimilla? eli raspauksesta oli apua? :)) Ja sitten kun pihatto on valmis niin esittelyä kehiin ;)

  VastaaPoista
 6. Tulin kiinnostuneena kyselemään millasia hevosia tinkerit on? tai siis että millasia ne on ratsastaa yms.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleisluonteeltaan usein "yhden ihmisen hevosia", ratsastessa herkkiä ja reippaita. Yleensäkkään ei kestä "kovaa käsittelyä", esimerkkinä Lilla, joka joillain kengittäjillä, jotka ovat komentaneet sitä nojaamisesta, Lilla on jopa hyppinyt pystyyn. Nykyinen vuolija joka ei hevoselle korota tasan yhtään ääntä kysyi ensimmäisellä kerralla, onko Lilla aina niin rauhallinen (:

   Poista