maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kuulumiset

Lilla on saanut liikkua nyt kaksi päivää vähän kevyemmin koulua, kuin normaalisti. Se on kumpanakin päivänä mennyt todella hyvin ja olen lopettanut aina hyvään hetkeen. Kentällä puurtamisen jälkeen tamma niin tietää, että saa laukata pätkän pururadalla ja ei meinaa hansikkaissa pysyä, kun alat keräämään ohjia maastossa. Olenkin yrittänyt mennä vähän eri kohdissa sitä laukkaa välillä ja välillä en ollenkaan, jotta tuo nyt ei ihan ala ennakoimaan.

Eilen illalla Lahja erityisesti oli onnessaan, kun pääsi illalla vielä metsään seikkailemaan samalla, kun kerättiin mustikoita. Lahja vietti aikansa hinkkaamalla itseään risuihin ja kävelemällä pusikoiden läpi - ilmeisesti kutkuttaa vähän joka paikasta kun on alkanut lähteä karvaakin aika urakalla varsasta.

Tänään olisi tarkoitus hypätä pieniä esteitä taas, saas nähdä saanko kuvaajaa. Äsken tuli bongattua ponit kuitenkin nukkumasta molemmat. Lilla oli ihan unessa, liikahteli unissaan ja oli se huvittava, kun heräsi. Säpsähti vain ja jäi tuijottamaan ties kuinka pitkän aikaa, mistä ihmeestä minä olen siihen nenän eteen kameran kanssa ilmestynyt.


Lahjalla on ihan omat puuhat.

Löytyi hyvä paikka!


"Ette jätä mua tänne!"
 
Päiväunilla.9 kommenttia:

 1. Ihana lilla tossa videossa! :D

  VastaaPoista
 2. Tuo turpa oli kyllä muikee! ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanan hömistynyt ilme Lillalla sen herättyä! :D

  VastaaPoista
 4. Lillamamma sielä räkä poskella:D Raukka:D

  VastaaPoista
 5. Hahahahaha aivan ihanat, kylläpäs nauratti! :D

  VastaaPoista
 6. Vitsi noi on niiiiiiiiiin ihania!!!!<333
  Oon lukenu sun blogia jos kuin kauvan mut tää on eka kerta ku kommentoin täällä::D
  Sul on todellatodella hiieno blogi ja ponit myyös:)))))

  /Ellurii

  VastaaPoista