keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Lahja 3kk

Tänään Lahja täytti jo kolme kuukautta. Se on näiden kolmen kuukauden aikana oppinut vaikka mitä ja tuntuu suhtautuvan hyvin viilipyttymäisesti kaikkeen uuteen. Varsalla on varsakarva alkanut vaihtumaan pikkuhiljaa ja mm. ryntäissä, mahan alla ja päässä on jo ihan mustaa sileää karvaa. Harjakin on jo mukavasti kasvanut ja siksi ajattelinkin ottaa nyt joka kuukausi myös harjasta kuvan, jotta näkee, miten se kasvaa.

Pää on tuolla tuntunut muuttuvan paljonkin jo hevosmaiseksi. Onhan se vielä ihan varsamainen, mutta vielä varsamaisempi se oli pienempänä. Säkäkorkeuttakin löytyy jo 110cm, kun se oli kuukauden iässä 99cm.  Alla tuttuun tapaan vertauskuvia ja tämänpäiväiset kuvat.

Lahja tänään 3 kuukautta!

Kuukauden iässä.

Ja viiden vuorokauden iässä.

Harja nyt.

Tästä huomaa, että karva on alkanut vaihtumaan.

10 kommenttia:

 1. Hieno ulkoasu, mutta minun mielestäni bannerissa saisi olla myös Lahjasta kuva, koska tämä blogi kertoo myös siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessahan tuo taustan kuva Lahjan päästä kuulu "banneriin", mutta halusin, että tuo pää seuraa mukana kun sivua rullaa alas. Nythän ulkoasusta löytyy yksi Lillan kuva ja kaksi Lahjan, miksi pitäisi olla ihan bannerissakin vielä kolmas Lahjan kuva? :D

   Poista
 2. Tää tausta ei näytä kauhean hyvältä kun lukee puhelimella... toisin sanoen en saa teksistä selvää kun luen puhelimella.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihdoin tietokonemallin mobiililaitteisiinkin, näkyykö yhtään paremmin? :D

   Poista
 3. Aah tää uus ulkoasu on aivan ihana !! Kuinka sait siitä tuommosen :OO Mut kyllä se Lahja vaa kasvaa nopiaa !

  VastaaPoista
 4. Kiva ulkoasu ja söpö Lahja taas kerran :) ! <3

  VastaaPoista
 5. Lahja on söpö :)

  inka

  VastaaPoista