torstai 11. heinäkuuta 2013

Lillan ratsastus (+ video)

Tänään laitoin kameran kuvaamaan kentän laidalle, tiedossa siis tylsä ja yksitoikkoinen ratsastusvideo. Jotta ette nyt ihan tylsisty, niin kerron, että huomenna tulee Sonja, jonka pitäisi olla meillä ensi viikkoon ja luvassa on ainakin myday videona ja ehkä talliesittelykin videolle. Ja tietenkin paljon ratsastuskuvia ja -videoita, muutakin siis kuin kentän laidalla paikoillaan kuvaavalla kameralla.

Tänään ratsastin Lillaa vähän lyhyemmän aikaa, kuin eilen. Harjoiteltiin hieman avoja, sulkuja ja väistöjä. Tällä kertaa yritin keskittyä niihin todella, mikä jalka ja käsi tekee mitäkin ja milloin. Kuten ehkä kuitenkin huomaatte, me ei olla mitään mestareita, mennään siis vaan tuollaisia puskatason väistöjä (mm. avot ja sulut menee välillä neljälle uralle, vaikka pitäisi mennä kolmella uralla). Mutta en oikeastaan kaipaakkaan tällä hetkellä hirveää edistystä ratsastukseeni, kunhan nyt treenataan näitä asioita mitä osataan jo jotenkuten. Sillä jos Lilla pysyy nyt kantavana, kehittyminen taas tyssäisi muutaman kuun päästä, kun liikuntaa on alettava keventämään. Aloitetaan sitten ensi vuonna tavoitteellisempi treenaus oikeasti, mennään nyt tämä kesä ja syksy sillä tavalla miten osataan mennä.

Harjoiteltiin myös laukasta käyntiin siirtymisiä, jotka kyllä oli tänään niin surkeita, että. Mutta se oli ihan oma moka, sillä en valmistellut siirtymisiä tarpeeksi hyvin ja siksi tuli ennen käyntiä muutama raviaskel. Seuraavalla kerralla kyllä pitää pistää muistiin valmistele siirtymiset hyvin!  Samoin muutamassa laukannostossa tuli raviaskelia - ihan samasta syystä. Olin kuitenkin tyytyväinen Lillaan, sillä se yritti parhaansa. Lopussa käytiin maastossa juoksemassa, vaikkakaan en ihan niin lujaa antanut mennä, mitä Lilla olisi halunnut. Käveltiin loppukäynnitkin maastossa. Saa Sonja kokeilla joku päivä, kuinka pulla juoksee, kun pääsee maastoon ;)Sitä kutitti...

4 kommenttia:

 1. Voitko laittaa blogin sillee et näkyy puhelimella mobiiliversiona? Koska se on tosi hankalaa lukee puhelimella kun on tää nettiversio? :)

  VastaaPoista
 2. Sama toive täälläkin! ^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin nyt takaisin mobiiliversion, ensin joku sanoi, ettämobiiliversiona tausta on hirveä joten siksi vaihdoin tietokonemalliin. Kaikkia ei voi miellyttää, olkoot tausta puhelimella millainen hyvänsä, se saa nyt olla ;D

   Poista
 3. Voitko ottaa videoo jos Sonja laukkaa maastossa Lillalla? :)

  VastaaPoista