perjantai 26. heinäkuuta 2013

Pesupäivä

Lilla ja Lahja saivat tänään pesun, etenkin Lahja oli ihan harmaa ja täynnä likaläikkiä. Shampoo alkaa olla jo loppusuoralla (taas), vaikka uusi pullo reilu kuukausi sitten ostettiin. Siksi pesu oli enemmänkin "pikapesu" ja tuli nuo nyt vähän puhtaammaksi. Lahja sai uusintakierroksenkin, kun meni hinkkaamaan itseään kuusen oksiin ja oli täynnä havunneuloja. Pesujen jälkeen kuivasin sen verran mitä sai ja ponit saivat mennä kuivattamaan itsensä loppuun varjoiseen paikkaan.

Pesun lisäksi tein jotain hyvinkin järkevää - jos siis epäilet järkyttyväsi, lopeta jo lukeasta ja palaa sinne edelliselle sivulle. Päätin nimittäin käyttää Lahjan meidän eteisessä ja perässä se sinne lompsi. Ainakin varsa luottaa, ei se perässä nyt sisälle tulisi, jos epäilisi, että sille jotain pahaa tehtäisiin. Toinen olisi halunnut mennä uudestaan, uudestaan ja vieläkin uudestaan vaan sisälle ja mitä ilmeisemmin kiertää koko talon läpi. Meille kuitenkin riitti tuo eteinen ja todellakin ihmettelen tuon varsan käytöstä. Kun ei se jännitä mitään.Lahja totesi, että sisällä olikin aika kivaa. Lahja pesun jälkeen kuivumassa.

25 kommenttia:

 1. hahah voi ei ihana lahja tuolla sisällä! :3 <3

  VastaaPoista
 2. on ihan super hienoa nähdä, miten lahja käyttäytyy ! :) se on tosi asiallinen ikäisekseen, oot tehny loistavaa työtä ! :)

  meillä 2-vuotias on kuin viikon vanha, erittäin itsepäinen kakaravarsa ... jummailee talutuksessa ja sitten saa kauheita hepuleita, ei kunnioita ihmistä missään muodossa vaan jyrää läpi, pukittaa juoksutuksessa (liina+irto) päin, hoitaessa peruuttaa ja melkeen nousee aina pystyyn, pelkää just tuollaisia juttuja mitä videolla näytit (lahjan ja sinun harjoituksia, ed postaus) ja sitten puree ja kengittäjä ei saanut vuoltua loppuun kavioita, kun se vain hyppi pystyyn, puri ja potki.
  suurin harmi on se etten voi itse tehdä asialle mitään, kun varsa ei ole minun ja se on pienestä pitäen koulutettu aika huonosti :/ voi kun sekin käyttäytyisi yhtä mukavasti kuin lahja !

  blogis on tosi kiva ja tykkään lukea tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois hauska nähdä ne anonyymit, jotka suuresti epäilivät, että varsasta ei tule kuin hullu ja vaarallinen :D

   Se on aina harmi, jos varsasta asti käsitelty ihan "väärin", sellaista on aika hankala korjata myöhemmin.

   Poista
 3. Mitää se kellekkää muulle ihmiselle kuulu jos viet heppasi sisään! :D mut lahja on tosi hieno varsa, uskomatonta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan joidenkin mielestä tuo on vaarallista, koska varsa olisi voinut saada jonkun hulluuskohtauksen ja loukata itsensä ja siinä samalla tuhota koko talon, mutta enpä tuota sisälle olisi vienytkään, jos olisin vähääkään epäillyt varsan epäröivän sinne menemistä (:

   Poista
 4. Oi ku Lahja on rohkee:) Ja söpö ♥

  VastaaPoista
 5. Ihana lahja! Oot muuten tosi nätti :)

  VastaaPoista
 6. Ootko oikeesti 17.v.?? Näytät 14 vuotiaalt...ei oo mitään muotojakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ihmiset kuule olemme erilaisia ;) Ja kyllä, ihan seitsemäntoista vuotias olen. Jos et usko, niin voit ihan itse googlettamalla etsiä vuoden 2012 Kultainen harmonikka semifinalistit, löytää minut sieltä ja samalla todeta, että niihin kilpailuihin ei pääse alle viisitoistavuotias. Ja todeta, että ihan totta puhun :D

   Poista
  2. Voi herranjestas miten lapsellisen kysymys ja asenne tällä anonyymillä. Tsemppiä vaan iitu, olet tosi järkevän ja vastuullisen kuuloinen 17-vuotias. Terveisin 10 vuotta vanhempi lukija.

   Poista
  3. Kiitos, en jaksakkaan noista kommenteista yleensä sen pahemmin välittää. Pikemminkin meinaa naurattaa välillä joidenkin anojen suhtautumiset asioihin ja ihmeelliset kysymiset ;)

   Poista
 7. Lahja on tosi söpö, oot kasvattanut sitä hyvin :3
  Tuli vaan mieleen meikkaatko??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan se hyvin oppinut! Ja joo, ei mulla paljon meikkiä näe, paitsi esiintymistilanteissa jne. :D

   Poista
 8. Voi miten fiksu varsa Lahja on!
  Hahah, mustakaan ei aina uskota, että olisin 17v :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahja on kyllä yllättävän fiksu tapaus!

   Poista
 9. Taas kerran ihania kuvi! :) Ja onko tuossa ekassa kuvassa Lilla, tuolla "alhaalla"?? Näyttää shettikseltä! :DD Kuvakulma tekee sen että se näyttää pieneltä :D!

  VastaaPoista
 10. onko toi tossa ekassa kuvassa keppari ite harrastan niitä tosi nätti! .) ja eihän Lilla tullut sisälle!!?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://3.bp.blogspot.com/-xikUH3LitdI/UeumrWRXM2I/AAAAAAAAIo4/hl01UBZs-E8/s1600/1.JPG

   On, itse niitä olen tehnyt nelisensataa. Tuossa on se kuvassa näkyvä keppihevonen, myyntiin niitä teen ja tuokin siis myynnissä (:

   Ei, Lilla ei ole tullut sisälle, en viitsi varmaan viedäkkään kun on kuitenkin "niin iso".

   Poista