perjantai 12. heinäkuuta 2013

Sonja tuli kylään

Tänään Sonja tuli meille iltapäivällä ja ratsastin Lillan sen jälkeen. Sonja meinasi, ettei jaksa pitää tuntia, mutta pistikin minut tekemään laukkavoltteja ja väistöjä ympyrällä = kuolema. Sain myös kuvia ja videoita ratsastuksesta. Lilla meni oikeastaan ihan hyvin ja Sonja sai mennä myös hetken aikaa, jonka jälkeen pururadan ja laukkapätkän jälkeen loppukäynnit ja hevosen hoito.

Hoidon jälkeen kello oli jo oikeastaan niin paljon, että annettiin hevosille ruuat nenän eteen, vietiin iltaheinät ja tehtiin aamulle väkirehut valmiiksi. Huomenna on luvassa luultavasti myday videopostausta - hullua meininkiä siis. Nimim. ruohonleikkuri ei ainakaan tykkää meistä eikä lähde edes käyntiin.

12 kommenttia:

 1. Phyh Lahja vaan viilettää taas tuolla :D Odotan huomisen postausta innolla!

  VastaaPoista
 2. Minusta tuo tausta blogissa on huono, hankala lukea! Pitää kokoajan selata eestakasin ku ei saa välillä mitään selvää,,, joku vaalea 1värinen on parempi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erikokoisilla näytöillä näyttää erilaisilta, 16" ja isommilla näytöillä ainakin näyttää ihan hyvältä, koska Lahjan pää ei silloin tule tekstin päälle. Jos et pidä, en voi mitään (:

   Poista
  2. Sama ongelma, mut ei se haittaa ku kuiteki saan iha hyvi selvää tekstistä:)

   Poista
 3. Hauskan näköistä kun Lilla menee nätisti ja Lahja kaahaa nin, että perään jää pölypilviä. =D

  VastaaPoista
 4. Voi Lahjaa <3 Pidäksä muuten enää sitä piirrustuspajaa ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla loppui into siihen ihan tyystin (:

   Poista
 5. Ihana Lahja. :D mutta lilla on söpö <3

  VastaaPoista
 6. VOII NE KAKS ON NIIN SÖPÖJÄ

  VastaaPoista