torstai 22. elokuuta 2013

Lahja, jolle tuli kiukkukohtaus

Olen unohtanut mainita, että tehtiin Minkan kanssa pieni vaihtokauppa ja sain häneltä naruriimun, joka tulee kyllä tarpeeseen. Olen Lahjan kanssa pikkaisen tehnyt parellijuttuja parin viime päivän aikana ja kerran puin Lillankin naruriimuun. Lahja toimii jo yllättävän hyvin, en vain vieläkään voi uskoa, että se väistää mm. takaosaansa pelkällä kehottavalla katseella ja kehon eleillä. Videomateriaalia pitäisi saada ja Lillankin lähtötilanne on edelleenkin kuvaamatta - tai kuvasin mutta huomasin, että hevonen ei näy videolla aina kokonaan (kamera kuvasi itsekseen), joten en halua sitä käyttää. Ehkäpä saisin piakkoin kuvattua uuden. Mutta kun sen muistikortin tyhjentäminen ja kuvien/ videoiden koneelle siirtäminen tuntuu olevan aina niin hankalaa (lue: mukamas aikaavievää) ja seurauksena on sen muistikortin täynnä oleminen, jolla et sitten videoita ottele.

Yksi päivä Lahja keksi saada kunnon kiukkukohtauksen, sillä se ei olisi halunnut tulla pihalta takaisin tarhaan. Se oli vapaana ja sitä hakiessa toinen päätti koetella hieman rajojaan (ensimmäistä kertaa muuten!) ja päätti pompata nenän edessä pystyyn. Siitähän se sai kuulla, mitä mieltä siitä olin ja toinen vetäisi kunnolla herneet nokkaansa komentamisesta. Kiukkuaminen jatkui ja varsa veteli pitkin pihoja kunnon ihme kiukkulaukkapukkihyppyjä ja se, että olisit saanut sen kiinni - ei toivoakaan. Sain ohjattua sen kentälle itseasiassa kaksi kertaa, ensimmäisellä kerralla Lahja tuli aidasta läpi, toisen kerran jopa pysyi siellä.

Kentällä kerta kun varsa karkuun halusi juosta, se sitten saikin juosta. Tai piti. Muutaman juoksukierroksen ja parin "riittikö?" kysymyksen jälkeen kysyin varsalta uudestaan, josko se haluaisi tulla jo luokseni. Ja sittenhän se lompsi kilttinä pikku riiviönä viereeni "Mutta kun enhän minä mitään ole tehnyt, ihan kilttihän minä olen" -ilmeellä. Vaadin siis varsalta ihan sen, että se todellakin kävelee omin jaloin luokseni. Ja niinhän se teki. Kiukkuvarsasta tuli taas hetkessä ihan oma kiltti varsanlöllykkä.

Kiukkuvarsa juoksee.

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Ja kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. Saa nähä mitä tuosta kehkeytyy. ;) mut onnea lahjan koulutuksen kanssa ja tää on tosi kiva blogi! :) ainut miinus on se että tekstiä ei meinaa erottaa taustan seasta (ainakin silloin kuin on kännykällä tai Ipadilla) mutta jos näkyy tietokoneella niin nou brobleemos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Tietokoneella näkyy ainakin hyvin (:

   Poista
 3. Nytkö se uhmaikä iski? :DD Mut kivaisa postaus.

  VastaaPoista
 4. Onhan se varsankin joskus saatava olls hurja ennenkuin siitä tehdään kunnon hevonen ;) kiva postaus ja ihana lahja!:)

  VastaaPoista
 5. raggari lahja! ;) :D ♥

  VastaaPoista
 6. Jaa uhmatuhma;) "fuck the police!"

  VastaaPoista