tiistai 13. elokuuta 2013

Lepopäiviä

Lillaa en ole liikuttanut nyt oikeastaan ollenkaan eilisen rokotuksen vuoksi. Tyydyin eilen vain selvittämään molempien harjat ja hännät ja päivittelin samalla Lillan häntää, joka on tuntunut vain ohenevan. Syynä lienee se, että tuo aika ahkerasti ennen varsomista hinkkasi sitä joka paikkaan ja varmaan varsakin siinä kaupan päälle tuhonnut, toisen hienoa paksua häntää.

Tämä postaus on aika kuvapainotteinen, joten tässä, miljoona kuvaa!

Vasikka nukkuu.

"Mitä, herätitkö mut?"

Päiväuniaika!

Koska se ei jaksanut nousta ylös syömään..


Hiiop, jaksaa!


Se rehottaa joka suuntaan..

Jalkakarvoja 4 kuukauden ikäisenä.


16 kommenttia:

 1. eka! jeeeeiiiii, saanko keksin? (;

  VastaaPoista
 2. Voi ihana tuo Lahja! Ja hauskat kuvatekstit+muutkin postausket :)

  VastaaPoista
 3. Just sopiva kuva määrä! Mut hyyvä postaus

  VastaaPoista
 4. ''Se rehottaa joka suuntaan'' haloo voisiko alle puolivuotiaalta muuta toivoakkaan? ja onko sillä mitään väliä vielä noin nuorella VARSALLA..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi, sillä yllättävän monella samanrotuisella ja samanikäisellä on jo harja "taittunut sivulle". En tiedä johtuuko se sitten Lahjan harjan kiharuudesta vai onko siitä tulossa paksumpi, jonka takia vielä osa on pystyssä ja osa taittunut osittain eri puolille. Tai sitten tuosta on vaan tulossa lyhytharjainen, jota en haluaisi, koska IC rotumääritelmässäkin lukee, että harjaa pitäisi olla. Eihän se haittaa, että tuossa vaiheessa harja on varsamainen, kuten kuuluukin olla, mutta ajattelen vain pidemmälle ja pelkään, että tuo harja ei kasva edes kaulan ylitse :D Emällä ja erityisesti isällä kuitenkin sitä tukkaa löytyy, joten kai tuostakin ihan mukava kasvaa

   Poista
 5. Kiva postaus! Lahja ja Lilla on kyllä ihania! Ja sulla on kiva blogi!

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus, kuvat on aina plussaa! Lahja ja Lilla on molemmat niiiiiiinn ihania!

  Ja kuinka monta tiineyspäivää Lillalla on nyt? Tahtoisin kovasti tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilla on astutettu viimeksi 17.6 (lukee mm. tuolla tiineys 2013-sivulla), laske siitä ;) Tiinehän se ei välttämättä ole, kerran on ultrattu, mutta tamma voi "imaista" alkion itseensä ulkoisesti huomaamatta kolmen-neljän ensimmäisen tiineyskuukauden aikana. Mutta sekin selviää seuraavassa ultrassa sitten, onko mahassa vielä asukkia mukana (:

   Poista