sunnuntai 25. elokuuta 2013

Lillalla hyppyjä

Lillan liikutin tänään ilman varusteita ja vuorossa oli estepäivä. Alkutunnista menin mahdollisimman paljon pysähdyksiä ja testailin hevosen kuulolla olevuutta. Lilla meni oikein hyvin alkutunnista, mutta innostui esteistä aikas mukavasti ja lopussa meinasi oikealle kääntyvä ratti olla hukassa. Siksi ihan lopuksi hainkin vielä suitset, jotta saa ulko-ohjan tuen kääntymiseen mukaan ja samalla tietenkin tarvittaessa pystyi sisäohjasta vielä selventämään lisää. Niin tulin vielä kerran muutaman voltin oikealle ja tulin sarjan kerran, jonka jälkeen menin loppuverryttelyt.

Lahjan ninjapotku

Lahja osaa olla muuten hyvä muistuttaja, ettei mitään saisi unohtaa minnekkään. Yksi päivä nimittäin unohdin takkini kentän laidalle, oli siis kentän puolella maassa varmaan ainakin puoli metriä aidasta, jonka toisella puolella on siis pihattotarha. Seuraavana aamuna löytyi outo mytty ihan toiselta puolelta tarhaa, jota oli kuovittu, pyöritelty, kaiveltu ja imeskelty. Joo, se oli takkini..


10 kommenttia:

 1. haha voi ei toi takki :D Ihana toi lahjan ninjahyppy :3

  VastaaPoista
 2. voi ei, oli oikei kl takkiki :DD hyvä Lahja :3

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja meette tosi hienosti! Ihana toi Lahjan ninjapotku!:D

  VastaaPoista
 4. voi ei toi takki.. :D muuten onko lahjan "virallinen" nimi lahja, vai onks se vaan lempinimi?

  VastaaPoista
 5. äää, voi ei tota takkii D: Tosi hienosti meette kyl Lillan kans!

  VastaaPoista
 6. Joskus jotain musiikkia videoihin, on vähän tylsähköä katsottavaa ilman musiikkia vaikka sisältö onkin mielenkiintoista.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En laittele videoihin oikeastaan musiikkia tekijänoikeuksien takia. Youtubessahan on vapaasti käytettävää musiikkia, mutta silloin joutuisin myös tekemään videot youtuben omalla editorilla, enkä tykkää siitä ;D

   Poista
 7. Kiva ninjahyppy! :) ja hienosti meette Lillan kaa:)

  VastaaPoista
 8. Millä sää ohjaat Lillaa kun meet ilman varusteita?

  VastaaPoista