maanantai 12. elokuuta 2013

Mustikkarohmuja ja taivutuslettejä

 Varoitus - sekava postaus.

Tänään Lillalla oli rokotuspäivä, joten se ei saanut minkäänlaista liikuntaa. Hieman kuitenkin leikittiin friendly gamea muovipussiraipan kanssa. Lilla ei oikein meinannut rentoutua sen kanssa, mutta kuitenkin pysytteli paikoillaan aika hyvin. Kehittymistä on havaittavissa, mutta siinä menee varmaan aikaa, että Lilla on rentona friendly gamessa.

Lahjalle koitin taas väsätä taivutuslettiä, mutta se ei pysynyt hirveän kauaa päässä. Pitää odottaa vielä, että harja kasvaa ainakin sen verran, että ojentuu aloilleen ja sitten kokeilla, jos saisi letit pysymäänkin päässä.

Lillaa suututti, kun se meinaa aina oman ruuan syötyään hyökätä Lahjan kupille ja en anna sen tehdä sitä. Olin juuri ollut keräämässä mustikoita ja kuppi oli tarhan puolella. Lilla sitten päätti mennä rohmuamaan niitä mustikoita sieltä ja en huomannut sitä aluksi. No toisen turpa oli sitten ihan sininen kieltä myöten. Voi Lilla...

Äänestyksessä voitti postaus "Miksi juuri Irlannin cob?". Saa nähdä,minkälaista tekstiä saan aikaiseksi, juuri nyt pää lyö aika tyhjää, mutta ehkä jotain keksin sanottavaksi. Muutakin kuin "no koska se on kiva rotu".

Letti päässä.

"Mä en jaaaksaaaa olla tässä!"

"Mäki haluun sille puolelle!"

  
Lillan harja vaan jatkaa kasvuaan! Mutta se on niin ohut... Lillaa kiinnostaa.

12 kommenttia:

 1. Voisitko kertoa jossakin postauksessa Lillan ja Lahjan ruokinnasta? Kiinnostaisi tosi paljon tietää mitä ne syö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa, mutta ihan voin sanoa, että ne syö kauraa, valkuaispitoista rehua lisänä ja kivennäistä. Kaikki pitoisuudet olen laskenut, että pitäisi olla kohdillaan :D Lillalta vähän ennen vieroitusta lähtee valkuaisrehu sitten pois, että saa maidontuotannon loppumaan.

   Poista
 2. Alatteko nyt jo vähän vierottaan?

  VastaaPoista
 3. Lahja on ihana noissa lettikuvissa. :3


  http://kolme-kertaa-poneilua.blogspot.fi/

  VastaaPoista