tiistai 27. elokuuta 2013

Sänkipeltolaukkaa!

Ihan paras juttu, että saatiin lupa pellonomistajalta käydä lähipellolla laukkaamassa Lillan kanssa välillä nyt kun siinä on sänki. Lilla meni aika innoissaan ja olihan se mukavaa, peltokin on enemmän kuin tarpeeksi iso. Lahjakin laukkaili tyytyväisenä mukana ja kummatkin hevoset oli hikisiä kun palattiin kotiin. Oli kivaa varmasti myös hevosille (varsa veteli vinkupukkejakin aluksi..)!

Matkalla.


11 kommenttia:

 1. Tosi mahtavaa päästä rallittelemaan taatusti ;) Missähän päin Keski-Suomea asut, olisin nääs kiinnostunut jopa hoitamisesta.. Ellen jopa vuokraamisesta. :)

  VastaaPoista
 2. Eikun hups, anteeksi, silmät päähän minullekkin... Löysin jo sijainnin. :)

  VastaaPoista
 3. Sänkkärillä laukkaaminen on kyllä ihanaa! ❤ Toivottavasti oli kivaa! :)

  VastaaPoista
 4. Voi kun ihania :) Söpösti menevät peräkanaa tai rintarinnan. Eikö sua pelota että Lahja karkaa omille teilleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sen kanssa missään teillä uskalla mennä vapaasti, mutta ei se kovin kauas lähde, jos vapaaksi päästää. Viieistään silloin tulee takaisin, kun iskee paniikki, missä äiti on ;)

   Poista
 5. Kiva postaus! :):)

  VastaaPoista
 6. Sun blogissa on kyllä mielttömän ihana ulkoasu! :) miten oot muuten saanut tuohon taustaan omia valokuvia, niin kuin tua Lahjan kuva tuossa sivussa? oon tosi pitkää yrittäny itse tehdä samaa, mutten ole löytänyt netistäkään mitään ohjeita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tausta on tehty kokonaan gimpillä, joka jälkeen olen tallentanut sen jpg-muodossa ja sen jälkeen ladannut bloggeriin.

   Poista