perjantai 4. lokakuuta 2013

Hevosten kuulumiset

Lahjan kanssa on nyt hieman harjoiteltu parellileikkejä. Ollaan yritetty tutustua siihen jännittävään jumppapalloon. Seuraava tavoite onkin, että palloa saa potkia, pomputella ja tehdä sen kanssa ihan mitä tahansa ilman että varsa jännittää.

Mittasin tänään Lahjan myös. Nyt se on jämähtänyt korkeuteen 122cm, mutta sanotaankin, että vieroitus voi vähän hidastaa kasvua hetkellisesti. Takaa tuo on jo 127cm korkea. Samalla huomasin, että mittanauha ja nauhan karsea ääni heiluttaessa ei ollut Lahjan mielestä kiva juttu. Seuraavaksi friendly gameen voisi ottaa siedätykseen myös tuon mittanauhan.

Koska varsani on sottapytty.


Ihanaa, kun Lahjan harja on alkanut kasvaa "uusia kerroksia" ja paksuuntuu paksuuntumistaan!

Lillan jaloille ei kuulu tällä hetkellä erityisen hyvää, sillä ne tuntuvat olevan hieman kipeät. Toivottavasti se nyt johtuu siitä, että vuohispunkit olisivat häipymässä ja liittyisi siihen. Sellainen tehohoito on kuitenkin tällä hetkellä päällä, että on kumma jos ei häivy. Eikö sitä sanotakkin, että oireet tulevat ensin pahemmaksi, ennenkuin vaiva lähtee? Tai sitten jalat on vain ärtyneet rikkihoidosta, se rikkikään kun ei ole ikään "heikko" aine...

Siksi meninkin tänään vähän kevyemmin. Huomenna täytyy katsoa, jos antaisi hevoselle vielä kevyempää, jos nyt kovin ihoa aristaa jaloista. Kyllä varmasti nyt lähtevät jalat kuitenkin pikkuhiljaa parempaan päin menemään, kun saa tarkan hoitokuurin ja varusteet, sekä tallin seinät pesen aina hoitojen yhteydessä.12 kommenttia:

 1. nää kuvat on ihania kun laitoit noi varjostukset ja noi kuvat on tosi kivan muotosia! :) tykkään tosi paljon muutenkin sun blogin ulkoasusta ja tietenki toki itse blogista!

  VastaaPoista
 2. Ihanat pintelit! Tää on mun ehdoton lemppari blogi vaikka luenkin yli 30 eri blogia! :D

  VastaaPoista
 3. Blogisi on todella mielenkiintoinen ja selkeä, on kiva lukea vähän erinlaisempaa hevosblogia :) kiva postaus, ihanat Lilla ja Lahja !
  -neppis

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus ja toi näytti kivalta kun Lillalla oli eriväriset pintelit! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus!! Lahja ja Lilla ovat ihania! Kiva blogi!! :) :)

  VastaaPoista