perjantai 25. lokakuuta 2013

Kun jalat ei meinaa pysyä maassa + myytävää!

Lahja on ollut alusta asti sellaista tyyppiä, ettei sillä meinaa pysyä kaikki jalat maassa. Kovasti piti tänään taas riehua pallon kanssa, muka säikkyä sitä, mutta silti aina juosta sen luokse tökkimään palloa.

Tähän tapaan!Sitten toinen asia. Nyt minä päätin, että lähtee runkosatulat myyntiin (joista kumpikaan ei edes sovi Lillalle nyt) ja tilalle varmaankin tulee hankittua joustorunkoinen, kun saa ensin nämä satulat myytyä. Jos joltain löytyy Flexible Inspiration tai Flexible Bascule leveyttä 2 (ilmeisesti vastaa n. 32cm?) ja hinta mahtuu tonnin sisään, saa ehdotella. Myös muita joustorunkoisia joko koulu- tai estesatulaa saa ehdotella ja kertoa omia kokemuksia, onko ollut hyvä?


Pari vuotta vanha Stubben Juventus D 17" ja 32cm leveä koulusatula. Ollut meillä reilu puoli vuotta säännöllisessä käytössä, jonka jälkeen suurimmaksi osaksi ollut vain telineessä ja käytetty harvakseltaan.

Hinta 900€ posteineen (nouto onnistuu myös Viitasaarelta). Satulan saa sovitukseen hintaa vastaan.
Claridge House 16,5" ja 31cm leveä yleissatula. Meillä ei kuin kerran sovitettu ja ratsastettu, aiemmassa paikassa ollut kuukauden käytössä. Melkein kuin uusi siis!

Hinta 150€ posteineen (nouto onnistuu myös Viitasaarelta). Satulan saa sovitukseen hintaa vastaan.

Lisäksi päätin nyt pistää suitsia ja kuolaimia myyntiin. Tarkoitus olisi ostaa nämä myytyäni ne Rambo Micklem Multibridlet tai jos ei niitä, niin jotkut muut kuolaimettomat. Eli sama juttu, jos joltain löytyisi nuo edellämainitut (muitakin saa tarjota) kuolaimettomat myynnissä, saa ehdottaa!
HKM farkkusuitset koko full. Käytetty harvakseltaan. Hinta 60€ posteineen.


Ruskeat meksikolaiset, en löytänyt merkkiä, merkittömät(?). Ehjät ja hyväkuntoiset, ei kuin muutaman kerran käytetty! Koko cob. Hinta 30€ posteineen.

Eurohunter Forli alaturparemmilliset suitset kokoa cob, väri ruskea. Harvaseltaan käytetty, alaturparemmin soljen lenkki on toisesta päästä lähtenyt irti, mutta ei haittaa käyttöä. Muuten ehjät. Hinta 30€ posteineen.Claridge House Wexford suitset, joissa strassiotsapanta (ei ole suitsien alkuperäinen). Mustat, koko cob. Mukaan tulee kuvissa näkyvät ohjat. Hinta 40€ postikuluineen


Apple Mouth suora pelhamkuolain 12,5cm. Vain sovitettu. 35€ posteineen.Pinkit kolmipalakuolaimet 13,5cm, muutaman kerran käytetty. Pieni puremajälki, muuten hyvässä kunnossa. 25€ posteineen.

 
Kolmipalaolympiat 13,5cm, ei juurikaan käytetty. 25€ posteineen.

29 kommenttia:

 1. Ei mitenkään mahdollista tinkiä noita pinkkejä kuolaimia 20€? :) laittele s.postia heevintili@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselen, jos ei tule muita tarjouksia (:

   Poista
  2. Mistä ostit nuo pinkit kuolaimet?

   Poista
 2. Hauskoja nuo Lahjan riehumiset!
  Ja oi ompas noi farkkusuitset hienot:)

  VastaaPoista
 3. Ihania varusteita, heheh mut jospa pidättäydyn.... :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nuo minunkin mielestä kivoja, mutta pitää alta vanhoja myydä pois, että voi sitten hyvillä mielin ostaa tilalle uudet ja erilaiset! :D

   Poista
 4. Nuo Eurohunterin ruskeat suittet<3 Yy, miksi tilini on miinuksella miksiiii? Aivan ihanat ja ois oikean kokosetki ponille, PISTÄ JEMMAAN NE :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne täältä löytyy niin kauan, ennenkuin joku ostaa :D

   Poista
 5. Moi! ostasisin sinulta tämän, jos käy:

  Pari vuotta vanha Stubben Juventus D 17" ja 32cm leveä koulusatula. Ollut meillä reilu puoli vuotta säännöllisessä käytössä, jonka jälkeen suurimmaksi osaksi ollut vain telineessä ja käytetty harvakseltaan.

  Hinta 900€ posteineen (nouto onnistuu myös Viitasaarelta). Satulan saa sovitukseen hintaa vastaan.


  Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähettele viestiä s-postiin: iida_rajala@hotmail.com

   Sovitaan siellä sitten maksusta yms., jos satulan haluat ostaa.

   Poista
 6. Onneks farkkusuitset o meille isot, muute haluisin ne heti :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi kivat! Meillä menee Lillalle, jolla on cob-kokoinen pää, eli ei ole kovin suuret (:

   Poista
  2. Meillä vaan tuo pää tuppaa olee pony/cob kokone, ni saattaapi olla isot vielä :/ Cob:ssa vielä joutuu laittaa melkein joka remmin pienimmilleen, jotta ei oo liian isot :/

   Poista
 7. voi että miten Lahja on niin iso ja ihana myös :3

  VastaaPoista
 8. Miulla olis Claridge Housen mustat full-kokoiset sidepull-kuolaimettomat suitset, oon käyttäny Kakaralla muutaman kerran, hinta oli uutena muistaakseni jotai 50e luokkaa, ni voisin myyä ne 40e, tai vaihtaa noihin pinkkeihin kolmipaloihin, pienellä välirahalla? (:

  VastaaPoista
 9. Suosittelen lämpimästi Inspirationia.. :) Meillä heppa liikkuu tosi mielellään ja rennosti tämän kanssa, ja ratsastajalle ihanan pehmeä istua! Ei siltikään ole ihan niin suorasiipinen, etteikö kovempikin meno onnistuisi esim. maastossa. Me mietittiin myös Inspirationin ja Basculen välillä, mutta päädyin Inspirationiin kun helpompi sovittaa, ja minusta kivempi istua kun enemmän kuitenkin koulusatula. T. Linnea

  VastaaPoista
 10. Minulla olisi burgundin punainen flexible Inspiration 16,5" leveys 32 cm lukee kuitissa sekä maksanut 1360,- Myyn tai jos joku vaihtaisi samaan, leveys 3 niin vaihtaisin jos olisi lähes uudenveroinen. Ajattelin pyytää kyllä noin 1100 kun on niin vähän käytetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustana, 17" kokoisena ja alle tonnin hintaisena ensisijaisesti etsin. Saattaisin kuitenkin olla kiinnostunut, mutta vasta sitten kun saa omat satulat alta pois. Lähetätkö sovitukseen?

   iida_rajala@hotmail.com

   Poista
  2. Aa, näitä Flexible Inspirationeita ei saakkaan kuin 16,5" ja 17,5", eli siinä tapauksessa 16,5" on varmaan lähempänä oikeaa riippuen kuitenkin paneelien pituudesta.

   Poista
 11. Onko pinkit kuolaimet vielä myymättä? Tarjoan 18e ja nouto viitasaarelta onnistuu kyllä :) Jos on jäljellä vielä niin pistä viestiä s-postiin.

  VastaaPoista
 12. Hei! En lähetä sovitukseen, harmi kun asut niin kaukana. Kysy onko lähiseudulla jollain tuollainen ja kysy jos saat sovittaa? Vanhala myöskin antaa sovitukseen maksua vastaan.

  VastaaPoista
 13. Ihanat nuo eurohunterin ruskeat suitset. Onko kuinka pehmeää nahkaa? Paljon pyydät ilman postikuluja?

  VastaaPoista
 14. Moi!
  Olisin kiinostunut ostamaan Eurohunter Forli alaturparemmilliset suitset kokoa cob, väri ruskea.
  Miten käytännössä etenisimme kaupan kanssa jos suiteset ovat vielä myynnissä?
  Yt
  Kati Juola -Alanen

  VastaaPoista