tiistai 22. lokakuuta 2013

Lahjan rokotuspäivä

Lahjalla olikin taas "jännittävä" päivä tiedossa, nimittäin rokotuspäivä. Varsaa se ei pahemmin kylläkään näyttänyt kiinnostavan ja otti ihan rauhallisesti koko toimenpiteen ajan ja senkin jälkeen Lahja vain halusi tehdä tuttavuutta eläinlääkärin kanssa. Eläinlääkäri- tai piikkikammoinen? Meillä sellasista kuultukkaan.

Ennen eläinlääkärin tuloa Lahja sai hetken juoksennella kentän päässä olevassa tasaisessa lautatarhassa ja innostuikin juoksentelemaan ihan vapaasta omasta tahdostaan. Ja pitihän sitä tietenkin esitellä, kuinka korkealle kahdella jalalla pääsee.
Lopuksi vielä pieni mainostus jälleen. Jos joku on vaikka vailla joululahjaideaa, minä teen tälläisiä kapistuksia tilauksesta (jokainen on aivan uniikki, näitä ei kahta samanlaista löydy). Ompelu tapahtuu käsin huolellisesti, hevosen harja on solmittu yksi langanpätkä kerrallansa (kestää siis kovempiakin otteita). Mahdollisuus ostaa niin suitsineen kuin ilman. Värin ja kankaan yritän toteuttaa tilaajan toiveen mukaan.

Normaalisti olen lähettänyt nämä postin kautta ilman täytteitä ja keppiä, mutta pienestä lisämaksusta keppeineen päivineen lähetys onnistuu myös matkahuollon kautta. Ja nouto on tietenkin mahdollista. Kiinnostuneet voivat kysellä kommentilla tai vaikka lähettää s-postia.


24 kommenttia:

 1. Mitäs tälläiset kopukat suurinpiirtein maksaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 40€ postimaksuineen päivineen (mikäli ottaa postiennakolla postiennakkomaksu lisätään tuohon kuitenkin) ilman täytteitä ja keppiä olen pyytänyt. Samoin myös siinä tapauksessa jos tulee hakemaan aivan valmiina täytettynä ym. täältä. Jos lähetän postin/ matkahuollon kautta täytteiden ja kepin kanssa, varmaan se 5-10€ tulee lisähintaa.

   Ja ennenkuin joku kuitenkin keksii sanoa "ompa kalliita, en maksas tosta kun viis euroo", niin hevosen hinta koostuu a) tarvikkeista (kangas, lanka, ompelulangat, liima silmien valopilkkuihin jne.) ja b) työtunneista, joita kuluu 3-8h per hevonen (kaavoista asti itse tehty, ommeltu käsin, harja yksi n. 20-30cm lankapätkä kerrallaan kankaaseen neulalla pistetty ja solmittu jne.). Tällä hinnalla niitä olen pitkään jo myynyt ja hyvin on mennyt kaupaksi (:

   Poista
 2. Lahja on kyllä rohkea ja iloinen varsuli!
  Upeita kuvia nuo Lahjan hyppelyt:D

  VastaaPoista
 3. Tuo varsa on niin sulonen! Aivan älyttömän hyviä kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Vau, ompa upeaa jälkeä tuo keppihevonen! :)

  VastaaPoista
 5. Paljon noilla keppareilla on hintaa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 40€ postikuluineen ilman täytteitä ja keppiä tai noutaen meiltä täytteineen + keppeineen. Suitset jos haluaa riippuen vähän suitsista n. 5-10€ lisähintaa.

   Poista
 6. Kuinkahan paljon tämä "kapistus" maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllä olen vastannut kommentteihin (:

   Poista
 7. Paljonko tollanen keppari maksaa, noin? Saattaisin olla kiinnostunut. :)

  Ja söpö Lahja, hurjia hyppyjä tekee! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylempänä kommenteissa vastaus. Kiitos! (:

   Poista
 8. Tosi hienoja keppareita, oon näitä aikasemminki ihaillu ko joskus sulla oli postaus tästä sun harrastuksesta. Vaikken itse ole koskaan oikeen keppihevosista välittäny nii nää on kuitenki ihan tosi upeita käsitöitä! :)

  VastaaPoista
 9. laitan sulle säpöä tänään vielä jos ostaisin tollaisen keppihevosen :) Miten se maksu hoidetaan tilisiirrolla vai postissa lähettäen..?
  alotatko tekemään kun saat tilauksen vai sitten joulun alla ja lähetät kun on valmis? :o
  mä tiiän sun sähköposti osotteen ni tähän ei tarvii antaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://iidankeppihevosmyynti.blogspot.fi/p/blog-page.html

   Tuolta kannattaa käydä vilkaisemassa tilausohjeita ja muitankin neuvoja (löytyy mm. ne maksutavat). Teen hevosen heti tilauksen tultua, yleensä n. viikon sisään. Täytä tuolta tuo tilauslomake, jos haluat tilata ja lähetä se vaikka s-postiini (:

   Poista
  2. linkki ei toimi

   Poista
 10. Söpöjä kuvia!<3
  Hienoja keppareita teet!! Itse olen muutaman tehnyt ihan vaan sukasta... Omassa käytössä olleet, ja tyytyväinen olen ollut.. Nyt iän myötä on kepparit jääneet vähemmälle... :(
  Jos tarvetta olisi, niin tuollainen on kyllä paras mahdollinen! ;)

  VastaaPoista