torstai 17. lokakuuta 2013

Lillan tiineys 4kk!

Neljä kuukautta on vierähtänyt kesäkuun astutusreissulta. Tämä tiineys tuntuu menevän paljon nopeammin, viime tiineyden aikaan mietin (ja stressasin..) tiineyttä lähes koko ajan, jonka vuoksi aikakin sen suhteen tuntui menevän niin hitaasti.

Joskus kuulee sanottavan, ettei mistään hevosesta voi nähdä tiineyttä ulospäin ennen puoliväliä. Kun kuitenkin tietää oman hevosensa, niin minä ainakin olen jo pari kuukautta nähnyt kohoumat Lillan kupeilla ja ne vain kasvavat koko ajan. En malta odottaa vielä reilua kuukautta-paria, niin saattaa alkaa tuntemaan potkuja mahan alla. Sitten taas vietelläänkin aamut ja illat lääppien hevosen mahaa josko asukki ilmaisisi olemassaolonsa.

4kk

Alkoi satamaan lunta juuri kuvausten aikaan ja itse totesin jäädyttäväni sormeni vaikka oli toppahanskat ja kaikki. Viime vuonna marraskuussakaan ei vielä lunta ollut, tuohan se valoa pimeään hieman, mutta en tykkää lumesta sitten yhtään. Onneksi talven jälkeen tulee taas kevät, jota en malta odottaa! Saa taas jännittää varsomista, ellei nyt mitään probleemia Lillan tiineyden suhteen ennen sitä tapahdu.


4 kommenttia:

 1. Oli viimevuonna marraskuussa jo lunta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, lunta tuli ensimmäisen kerran lokakuun lopussa, mutta se suli ja tuli takaisin vasta joku päivä marras 28- joulu 3.12.2012 takaisin pysyäkseen. Toivon totisesti, ettei tämä lumi joka tuli jo nyt ole jäädäkseen!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka itse toivoisin siitä paksumpaa ja pidempää vielä (:

   Poista