keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Maitobaari on nyt suljettu ja sekös harmittaa!

Lilla ja Lahja ovat nyt kaksi päivää olleet samassa tarhassa. Yöt ne ovat vielä erillään, mutta aika hyvin on nyt mennyt. Lahjan en ole edes nähnyt yrittävänkään enää juomaan kun sai siitä niin selvän mielipiteen eilen.

Lilla oli jopa sitä mieltä, ettei samalle heinäkasallekkaan ole asiaa. Varovasti hiipien ja elettäkään näyttämättä siihen suuntaan, että meinaisi yrittää mennä nisälle Lilla salli kuitenkin päivän mittaan Lahjalle samasta kasasta syömisen.

Lahja: "Äläs nyt siinä yritä isotella, kun se on nyt sellanen juttu, että mä haluan maitoa!"

Lilla: "Älä edes kuvittele!"

Lahja paria sekuntia aiemmin: "Oiskohan tää maitobaari vielä auki?" Lilla: "Kuin sä nyt et usko, EI ole!"

Lilla: "Koitahan nyt väistää, mä oon kävelemässä siitä" Lahja: "Siis mitä häh?"

Eilen illalla ja tänään rakentelin taas aitoja (tiedän, kohta teillä tulee korvista ulos sana aita). Muutenhan ne ovat valmiit, mutta lankoja ja eristimiä saa vielä laittaa. En tajua mihin se kaikki lanka ja eristimet menee, mutta niitä tuntuu menevän paljon. Varsinkin kun Lahja eilen keksi tulla lanka-aidasta (pihattoaita on muuten siis lauta+lanka-aita, mutta siihen on tehty portilla suljettavissa oleva lanka-aitaosuus, joka eilen päivällä oli auki) läpi täytyi laittaa vielä kolmaskin lankakerros varmuuden vuoksi joka paikkaan.

Eilen Lilla sai myös oman ruokakipon pihattoon, ei tarvitse vatien sun muiden kanssa säveltää. Tarkoitus on vielä yksi-kaksi kuppia pihattoon laittaa ja kiinnitysrenkaat viereen, jotta saa hevoset kiinni pihattoon syömisen ajaksi. Vielä on pieniä hommia tehtävänä, mutta kohta voi sanoa olevan lähestulkoon valmista!

Nyt on Lillalla ihan oma ruokakippo.

Tämännäköistä tulee pihattoaidasta - nyt enää vähän tekemättä lankaosuudesta!

Tuokin takana näkyvä aita sai tänään vielä väliin kolmannen langan.

Maastomoponi varustettuna viikottaiselle maastolenkille lähtöä varten tänään.

25 kommenttia:

 1. Lilla ainakin teki selväksi, ettei Lahja maitoa enää saa, piste! :D

  VastaaPoista
 2. onko teillä uusi satula? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, on meidän tämänhetkinen maastoköpöttelysatula. Uusi satula on koko ajan etsinnässä (joustorunkoinen koulu- tai estesatula)

   Poista
  2. miksei rungotonta? (tarkoitan hyvänlaatuista)

   Poista
  3. Koska haluan itse mieluummin joustorunkoisen. Sillä pystyn luultavammin työskentelemään paremmin, rungoton sopisi varmasti paremmin kuin hyvin jos olisi tarkoitus "harrastella puskissa". Tavoitteena meillä on kuitenkin jossain vaiheessa ainakin ne seuratason kilpailut, joten mieluummin joustorunkoisen siinä vaiheessa omistan.

   Poista
  4. on olemassa rungottomia jotka näyttävät ihan rungolliselle ja ovat hyväksyttyjä jopa kansallisella tasolla! :) mutto onhan se joustorunkoinen jo paljon parempi kuin rungollinen! :)

   Poista
  5. Olen nähnyt näitä ihan rungollisen näköisiä rungottomia, mutta rungottomat ei oikein iske minuun. Jos nyt joustorunkoisista löytyisi sopiva (:

   Poista
  6. Joustorunkoiset on kyllä ihan mahtavia, voin kokemuksella sanoa, mulla on koulupenkkinä :)

   Poista
 3. Nyt vasta huomasin, että Lahja on kasvanut enemmän kuin luulin! :D Kun katsoin kuvia missä Lilla ja Lahja on vierekkäin, näkee, että lahja on melkein Lillan kokoinen. Kiva blogi sulla, ja Lilla ja lahja on ihania! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakaihan varsat kasvaa ;) Lahja vähän aikaa pysähtyi kasvussaan kuukauden ajan, mutta nyt on nähtävästi taas kasvanut korkeutta lisää (ainakin taakse :D).

   Poista
 4. Voi onpa Lahja taas kasvanut! :)

  VastaaPoista
 5. Lahja on ison näköinen noissa kuvissa! Mitä luulet, kasvaako Lahjasta isompi Lillaa? Tämä on kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, varmasti kasvaa vähän isompi Lahjasta kuin Lillasta (:

   Poista
 6. Voisitko tehdä ennen talvea mutta vasta silloinkun ne on valmiit talliesittelyn?

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus, päivän naurut! Lahja näyttää tosi korkeelta tossa ekassa kuvassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjaa taisi vähän kiukuttaa, kun on tottunut pompottelemaan Lillaa ihan oman tahdon mukaan ja nytpä Lilla olikin toista mieltä ;)

   Poista
 8. Lilla on ihan kiiltomato viimeisessä kuvassa. Ei ainakaan pitäisi kenenkään päälle ajaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieluummin tarpeeksi heijastimia, kuin liian vähän ;)

   Poista
 9. Minusta on kiva, kun hepat saavat olla taas yhdessä! :-) Blogisi on todella mahtava! Pidä se tällaisena. Lahja, Lilla ja Lola ovat hyvissä käsissä:-)
  -Anna

  VastaaPoista