sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Meillä vallitsee kaaos!

Toinen puoli pihattotarhasta sentäs valmis! Paitsi sähkölangat sieltäkin puuttuu.

"Jatkotarha" pihattoon myös valmis, tätä voi myös käyttää ihan tarhana tarhana, ei siis välttämättä tarvitse avata porttia pihattotarhaan auki (tänne on portti sekä pihattoaitauksesta että myöskin ulkopuolelta).

...Mutta se portti puuttuu vielä pihattotarhasta tänne!

Tuonne kuusen taa olisi vielä matkaa niin pihattoaitaus valmis (lukuunottamatta vielä lisäksi yhtä mutkaa). Tuo lanka-aita joka näkyy edessä lähtee siis tolppineen pois, takana näkyy aitaus jossa ylimmässä kuvassa Lahja juoksee. Näistä tulee siis yhtä yhtenäistä pihattotarhaa.

Meillä näyttää aika mielenkiintoiselta (järkyttävältä...) nyt kun metsäkonekin on jyllännyt joka puolella, on niitä oksia joka puolella ja näette varmaan tuon yhden turhan langankin, joka tiputettiin ja pitäisi ottaa kokonaan pois, kun sillä ei mitään ole tehnyt eikä tee tulevaisuudessakaan. Tämän kaiken lisäksi piha on täynnä kaikkea rompetta, aitatolppia (joita olen muuten valehtelematta ainakin sata tökkinyt maahan kolmen ja puolen päivän aikana!), kuivabetonia, lautoja sun muuta.

Loppua ei vielä näy aitausten teolle, pihattotarha pitäisi saada valmiiksi ja sen lisäksi tehdä vielä yksi lankatarha ja toinen pieni lautatarha jos ehdin ennenkuin maat jäätyy. Aitojen teon lisäksi saa raahata oksia pois tulevista tarhoista, joita nyt on vähän joka puolella kun jäänyt puiden kaadosta.

Harmittaa kovastikkin kun hevosilla on ollut kovin vähän liikuntaa ja tekemistä. Lillakin veteli tänään joka pieniä pomppuja laukassa, kun ratsastin illalla ja juoksutin irtona. Jaksakaa vielä hevoset, kohta teillä on "hieno" iso pihattotarha, jossa on tilaa juosta (ja minun ei tarvitse enää tapella sen aidan kanssa vaan on aikaa taas liikuttaa hevosia kunnolla)! Lilla vaan ei taida siltikään vielä sinne pihattotarhaan päästä vähään aikaan, kun vieroitus vielä kesken ja vielä ainakin kuukausi pari menee, että maidontuotanto kokonaan lakannut.

4 kommenttia:

 1. Sinullapas onkin tuota työtä nyt:/

  VastaaPoista
 2. Haastoin sut blogissani!
  http://siirrie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi tehdä, haasteen tarkoituksena oli haastaa blogeja joilla on alle 300 lukijaa.

   Poista