tiistai 8. lokakuuta 2013

Metsähommia

Tänään aamulla oli yllättävän sumuista. Vielä puoli kymmeneltäkään ei nähnyt eteensä nenäänsä pidemmälle. Hevosille ihmetyksen aihetta sai aikaan heti järkyttävän kokoinen metsäkone, joka ei sitten enää niin jännittävä ollutkaan kun vähän aikaa tuijoteltiin.

Päivemmällä Lilla sitten tuumasi, että on liian kamalaa, kun puut kaatuu ja rytisee vieressä. Ei se kone ja sen jylinä ollut mitään, mutta puun kaatuminen oli liikaa ja poni sai mielenkiintoisia spurtteja tarhassa, joten sai Lilla mennä tarhailemaan sinne niin hienoon kaukaloon vähän kauemmaksi koneesta. Lahja ei välittänyt juuri pätkääkään mistään puunkaatohommista.

Lillalla kävin tänään päästelemässä maastossa jotta pääsi siitä stressaavasta puunkaatohommasta vähän kauemmas. Käytiin aika reipas lenkki ja Lilla tykkäsi mennä. Maastossa pääsee hyvin harjoittelemaan sitä istumista reippaammassa ravissa, kun poni tykkää venyttää askeltaan automaattisesti aika pitkäksi maastossa posottaessaan.

Puiden kaatojen takia huomenna joutuu aitaa vähän purkamaan vähän joka puolelta ja mietinkin, mihin ihmeeseen tungen ponit päiväksi pihalle. Pidän narussa? Vapaana? Joo ei. Täytyy miettiä sitä sitten, aika reipastahtinen saa olla, että saa aidan joskus takaisinkin maahan..

Tuo epämääräinen kasa tuossa on hiekkaa ja kottikärryt siksi, kun olin siivonnut tallin, mutten vielä tyhjentänyt kottareita.

"Niin olikos sulla jotai syömistä?"

   Ja en toki pessyt tätä ponia pari päivää sitten...

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Lahja on kyllä ihme sottapytty... ;) Karsinassa on kaikki aina sievästi tehty yhteen nurkkaan ja tilaa olisi kölliä ihan niillä puhtailla oljilla, mutta jostain syystä kakarani ilmeisesti haluaa juuri niiden lantakasojen päällä nukkua.

   Poista
 2. Ihana Lahja tossa ylemmässä kuvassa! :D Sillä on kyllä tosi nätti naama, todella kuvauksellinen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjan naamalle ja noille merkeille on monet kerrat tullut naurettua ja ihmeteltyä niitä. Tunnistajakin totesi, että "Ai, tää olikin tämmönen!" kun vaihtoi puolta varsan "mustan pään" puolelta tuonne valkoiselle piirtämään laikkujen ääriviivoja paperille ;)

   Ainut mikä itseä häiritsee on se, että Lahjan pää meinaa alkaa olla vähän kyömy (ja ei, en missään nimessä haluaisi kyömypäistä hevosta!), mutta muuten pidän itsekkin tuon naamavärkistä kovasti (:

   Poista
 3. Toinen kuva, awww<3<3

  VastaaPoista
 4. Luulis tulevan ihan täyspäinen Lahjasta esim. maastossakin kun tottuu kaikenmaailman rytinään ja ryskeeseen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no meillä on ollut nyt aika kaaos kun metsäkoneet jyllännyt tässä! :D

   Poista
 5. Tuitui, nätti pää Lahjalla ♡ sottapytty ;)
  < neppis

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia, ja kiva postaus :)

  Olis tosin kivaa, jos Lillastakin olisi vähän enemmän kuvia, ja nyt bannukin on vaan Lahja- aiheinen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos katselet taaksepäin postauksia, niin huomaat että siellä on aika tasaisesti kerrottu sekä Lillasta että Lahjasta. Kerron hevosten kuulumisia kun niitä on kuvien kera, aina en saa liikutukseen kuvaajaa jne. Siellä aikaisemmissa postauksissa on myös niitä postauksia, jossa en ole kertonut Lahjan kuulumisia, ainoastaan Lillan.

   Lilla on ulkoasussa taustakuvana, yritin jotain Lillan kuvaa laittaa banneriinkin, mutta en saanut järkeiltyä sellaista tuohon.

   Poista