sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Sitä saa mitä tilaa!


Tämän kuvan perusteella varmaan kaikki arvaa, mitä tehtiin. Oli ihanan aurikoinen ja tuuleton syyspäivä, joten eikun pesuhommiin. Mitäs on etenkin varsani niin sottapytty, että likaa itsensä hetkessä. Sitä kun joutuu sitten pesulle! Tokihan se likakerros hieman suojaa ötököiltä, mutta kun niitäkään ei pahemmin enää näy, niin sai nyt luvan ponit saada luultavasti tämän vuoden viimeisen pesun.


Varsa sai ihan päästä kavioihin pesun. Kiltisti tuo olla möllötti taas pesun aikana. Armottoman pesusienellä ja pesuaineella hinkkaamisen ja huuhtomisen jälkeen kuivailin varsaa vähän sen mitä sai ja pistin kuivatusloimea ylle. Tämän jälkeen kannoin pihattoon tuolle vähän heiniä, jotta ehkä mahdollisesti pysyisi siellä itseään kuivattelemassa.

Fleeceloimen vaihdoin jossain vaiheessa villavilttiin plus loimeen siihen päälle, että viltti vähän pysyisi paikoillaan. Hetken meiltä löytyy mustavalkea varsa (arvatkaa vaan onko huomenna enää), tuli taas ihmeteltyä, että se häntäkin tosiaan on valkomusta, eikä keltamusta...

Lillankin pesin ja sai kuivatusloimet niskaansa. Nyt on puhtaita poneja!

Rakastan tuota harjaa!


...Ja tämän syksyinen tajuton polttiasmäärä (niitä lensi mustanaan ja välillä suuhunkin) on aiheuttanut sen, että yksi kaunis päivä Lilla hinkkasi harjaansa ja nyt se on ohuempi joistain kohti.... Huoh, inhoan ötököitä!


13 kommenttia:

 1. ahh toi lillan harja D: toi on niin ihana :D mutta kiva postaus taas :)

  VastaaPoista
 2. Voi että miten upea tukkajumala Lilla on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, harmittaa vaan kun yksi päivä hankasi sen ihan hajalle :D

   Poista
 3. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia. On tuosta Lahjan harjasta tullu hieno! :)

  VastaaPoista
 4. miten oot saanu noitten kuvien reunat pyöreiks? :)

  VastaaPoista
 5. Sulla on kyllä tosi kivasti laadukkaita kuvia näissä postauksissas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli siis sarkasmia. Oikeesti millä kuvaat tosi huonoja..
   Ps. Oon siis tuo ylempi, eli Eve

   Poista
  2. Ja tämänhän uskonkin ano, mikset ole kirjautunut "profiiliisi"? Olisin uskonut jos olisit kirjoittanut tämän Even profiililla, mutta nyt ei kyllä ihan uppoa.

   Minulla ei ole väliä mitä muut ajattelevat kuvistani, tiedän että en kovin taitava kuvaaja ole (plus kuvien muokkaamisessa aivan avuton). Ja sillä kittiputkella kun vielä saakin niin hyviä kuvia ;) Kamerana Sony A35 järjestelmäkamera.

   Poista
 6. Lilla on kyllä varsinainen tukkajumala! Shire tamman kanssa olen ollut tekemisissä, ja sen harja on kuin Lillalla ! :D Ja tui, Lahja näyttää niin pieneltä ja viattomalta noissa pesukuvissa. :3
  -neppis

  VastaaPoista
 7. Ihana Lilla ja Lahja. Minusta noi on kyllä hyviä kuvia ärsyttää tommoset kun täytyy tulla haukkuman, mielestäni se on ihan sairasta hommaa ne ketkä semmosta tekee ovat mieleltään sairaita!!!!!!

  VastaaPoista