torstai 31. lokakuuta 2013

Sovituksessa joustorunkoinen

Ensimmäinen ikinä näkemäni joustorunkoinen saapui tänään sovitukseen Lillalle. Se oli aivan täydellinen, kuin nojatuoli istua, mutta kuitenkin tukeva. Tässä on myös pidemmät siivet kuin edellisessä satulassa ja muutenkin... noin sata kertaa parempi minulle kuin edellinen!  Lillakin liikkui tällä hyvin ja letkeästi, kun meni vähän jäykähkösti omalla silloin kun sillä menin - se tosin johtui varmasti vain satulan epäsopivaksi jäämisestä.

Kaikista eniten ärsyttää ja harmittaa, kun satulassa on leveys kolme, joka on siis levein malli Flexiblen/ Trekkerin satuloista. Tämä jäi hieman leveäksi Lillalle (jonka vuoksi myös valui hieman eteen ratsastuksen aikana), joten meille tämä satula ei saanut nyt vielä asustamaan jäädä. Jos joltain löytyy ylimääräisenä Trekkerin joustorunkoinen koulusatula, Flexible Inspiration tai Flexible Bascule kokoa 16,5" tai 17" ja leveyttä 2 saa tarjota, täällä on kiinnostunut! Sovitusmahdollisuudella tietenkin. Omat satulat on vielä myynnissä, nekin kaipailevat uutta kotia.Mikä kokoero? Näähän on kohta samankokoisia...

14 kommenttia:

 1. Noi trekkerit on jotain niin ihania! Meijän tallilla on tollanen koulumalli, joka onneksi sopii mun hevoselle kuin valettu ja sitä aina laineilen sillointällöin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan unelmasatula, harmittaa kovasti kun jäi leveäksi!

   Poista
 2. Onnea satulan etsintään! ;)

  VastaaPoista
 3. Suvilla on myynnissä Bascule leveydessä 2 ja koko 16,5"
  http://falconetxx.blogspot.fi/p/myydaan.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ongelmana tuossa on, ettei satulaa saa sovitukseen. Lähetin kuitenkin viestiä, kiitos vinkistä! (:

   Poista
 4. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=2&i=4227377&t=4227377
  Tuolla näytti jo heti toisena olevan kyseinen satula myynnissä!:)

  VastaaPoista
 5. Miten sait noi kuvat pyöreereunasiks :0 ?

  VastaaPoista
 6. lahja on jo iso tyttö koska alat ratsiin sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaisintaan kolmen vuoden kuluttua riippuen siitä, miten on rakenteellisesti kehittynyt.

   Poista
 7. Kannattaa kokeille satulan alle vaikka jotain paksua karvaromaania tai muuta vastaavaa, minulla on itselläni käytlssä koska polleni selkä kioeytyi tämän hetkisestä lainasatulasta ja siitä saa oikeasti uskomattomasti apua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasitko, että minulla oli kokeilusatulan alla paksu romaani? ;) Ei auttanut tarpeeksi leveyteen ja mitään muuta en itse lähtisi romaanilla korjaamaankaan, enkä oikeastaan mitään kuin väliaikaisesti. Jos satula on esim. liian kaareva tai suora/ kapea/ tulee lapojen päälle tms. ei siinä karvaromaanit auta.

   Poista