maanantai 28. lokakuuta 2013

Tälläistä meillä tänään

Minulla on mennyt muutama päivä nyt vain noita vanupäitä tehdessä ja niitä on nyt ihan mukavasti mennytkin. Tänään sitten sain raahattua kameran illemmalla ulos ja muutaman kuvan otin samalla kun hoidin hevosia.

Lillan harjaan jäi letti eilen ja voittekin arvata miltä se näytti. Noh, tältä:


Eikun jouhien selvitysainetta kehiin ja harjan selvitykseen. Harjauksen yhteydessä tuli samalla tehtyä hieman parelliharjoituksia, jotka meni oikein hyvin.Lahjan kanssa käytiinkin harjauksen jälkeen pienellä kävelyllä ja kentällä tehtiin parelliharjoituksia. Ne meni oikein hyvin ja tuli otettua videotakin, saa nähdä milloin jaksan väsäillä taas videokoostetta ponien parelliharjoituksista.Mitä muuta tänään sitten tapahtuikaan? Lilla ja Lahja pääsivät todella todella pitkästä aikaa taas vähäksi aikaa yhteen ja vähän katsoin, mitä Lilla tuumaa Lahjasta ja toisinpäin. Lilla ihan yllätti ja se oli hyvin vastahakoinen Lahjan tökkimisiä ja maitobaarin etsimistä kohtaan - sieltä tuli nimittäin hammasta ja vähän kaviotakin. Lahja lopettikin haaveilut aika äkkiä siitä, että saisi taas maitoa napaan, kun huomasi Lillan ajatukset asiasta.

Alkaa näyttää jo aika lupaavalta ja varmaan kohtapuoliin pääsee ponit taas samaan tarhaan, joka on niille varmasti parempi ratkaisu - ovathan nuo jo reilun kuukauden erossa olleet. Varmaan menee ainakin lähes kuukausi ennenkuin kokonaan yhteen pääsevät (jotta maidontuotanto varmasti loppuu), mutta kun Lilla on nyt jo kielteisellä kannalla Lahjan maidonjuonnin suhteen varmasti uskaltaa päivisin pitää hetkiä yhdessä samalla kun itse on paikalla.

Tälle satulahuovalle...

...kävikin sitten näin! Värjäsin sen punaisella tarkoitus lilasta lopputuloksesta, kyllähän se sinnepäin on, vaikka ei ihan toivottu sävy ollutkaan.

22 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!<3

  Tuleeko Lahjalle muuten sitä varsakaveria ollenkaan?

  VastaaPoista
 2. herranen aika mitä pukkeja lahja vetää :'D

  VastaaPoista
 3. Onhan tuo satulahuopa nyt ainaki paremman värinen kuin ennen. Mut ihania hepoja sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, oli jo aika kulahtanut sininen.

   Poista
 4. Oi oi! Hidastuksessa kun katto tarkemmin niin ihan pelkäsi kun kroppa vääntyi niin jyrkästi! ;)
  Ja hyvä tuosta huovasta silti tuli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä itsekkin välillä katselee kun toinen taipuu ihan mutkalle vedellessään vinkupukkeja... :D

   Poista
 5. Hullu pukkivarsa! :D No ei, onhan se ihan tositosi söötti :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se on hullu pukkiensa kanssa välillä kun saa oikein omia riehukohtauksiaan. Hyvä puoli on se, ettei koskaan ihmisen päälle tule ja lopettaa jos käskee. Ero on kuin yö ja päivä - hoitaessa/ varsan kanssa touhutessa Lahja on ihan lössykkä ja vapaana ollessaan ihmiset kattelee, että ompas siinä hullu varsa :D Mutta saahan lapset leikkiä ;)

   Poista
 6. Hui mitkä pukit! repesin ääneen tolle sun (?) naurulle tossa hidastetussa pätkässä XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjalla on aikamoisia pukkeja välillä ;)

   Poista
 7. miten ja millä värjäsit huovan? :) Ihana Lahja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sellaista värjäysainetta (jauheena oli) ostin ja tunnin sen, huovan ja veden kanssa läträsin ohjeiden mukaan.

   Poista
 8. Laitoin sulle niistä pinkeistä kuolaimista sähköpostia, käyppä vastailemassa :)

  VastaaPoista
 9. Herran jestas mitä pukkeja!! Toi vika!!:0

  VastaaPoista
 10. hah! :) Ihan Lillan vastakohta XD Lillalla on sellasia ihan pikku pukkeja ja Lahja vetää jo ton ikäsenä tollasia rodeoita XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsathan yleensä muutenkin tuppaa olemaan vähän leikkisämpiä kuin aikuiset, Lahja on ihan ensimmäisestä elinpäivästään lähtien ollut kunnon riehutapaus. Veteli innoissaan toisena elinpäivänäänkin taluttaessa Lillan edellä ravilla/ laukalla, kun toisen mielestä oli niin paljon mielenkiintoisempaa tutkia ympäristöä kuin kuunnella emän huolehtivaisia ja kutsuvia hörinöitä takana :D

   Poista