maanantai 14. lokakuuta 2013

Vieraita tuli käymään!

Tänään Sonja tuli meille muutamaksi päiväksi. Pistinkin Sonjan sitten heti töihin ja rakenneltiin pihattoaitausta loppuun ja tehtiin Lillalle lankatarhaa. Pihattoaitaus saatiinkiin jopa lähestulkoon valmiiksi lukuunottamatta paria pikkujuttua ja porttia, joka on tarkoitus tehdä sen pihaton "jatkotarhan" ja pihattoaitauksen väliin (esittelin näitä viime postauksessa).

Kello oli puoli kahdeksan illalla kun alkoi olla niin pimeää, ettei eteensä nähnyt, joten käytiin syömässä ja paineltiin sitten vielä pihalle liikuttamaan Lilla (ja totesin, ettei ikinä kannata ratsastaa heti syönnin jälkeen...). Lillan viime kunnon liikutuksesta onkin aikaa, joten se oli aika energinen ja joutui hieman käymään neuvottelua etenemisvauhdista. Lopussa alkoikin menemään jo paremmin, ehkä Lilla tästä tasaantuu kun alkaa saamaan enemmän taas liikuntaa.

Huomenna olisi suunnitelmissa taas vaihteeksi aitojen tekoa, kentän aita pitää tehdä uusiksi ja kentän päähän tarkoitus vielä tehdä pieni lautatarha. Tämän jälkeen aitaruljanssi alkaisikin olemaan ohi. Alla vielä video tämän päivän ratsasteluistani. Sonjakin käväisi Lillan selässä kyllä, mutta siitä ei ole nyt videota tehtynä.

12 kommenttia:

 1. Tosi hyvin meni toi pohkeenväistö ravissa!

  VastaaPoista
 2. Lillaa ei voi oikeasti kun ihailla! Tosi hieno heppa sulla!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus! Oot hyvä ratsastaja! :)

  VastaaPoista
 4. Koittakaahan saada ne aidat tehtyy nii tuun käymään. ;D tee arvaa kuka, jonka wolverine peli tuli viimein ja nyt sormillakin on sixpackit.

  VastaaPoista
 5. Mitenniin vieraita? Jos vain Sonja niin se on vieras.

  VastaaPoista
 6. Lilla kulkee ihanasti pohkeenväistössä<3

  VastaaPoista