lauantai 30. marraskuuta 2013

Kuulumispostaus

Kunnon kuulumispostausta ei ole tullut pitkään aikaan, joten nyt on sen aika! Meinaa vaan olla aika ärsyttävää kuvailla arkipäivinä kameralla, kun lähtee kotoa töihin kun on pimeää ja tulee takaisin kun tulee pimeää. Tänään aamulla näytti jo lupaavalta - mukava pikku pakkaskeli. Ja mitäs sitten. Alkoi sataa lunta ja sitähän satoi koko päivä.

Minähän kuitenkin menin ratsastamaan ja halusin niitä kuvia. Piste. Tuloksena jotain ihan muuta kuin hyvää, mutta tässä niitä nyt on! Suurin osa kuvista meni sumeaksi sateen vuoksi, mutta pari menettelevää oli joukossa. Videotakin sain, ja kuten siitä ehkä huomaatte, meidän laukka-käynti siirtymiset on mennyt vähän töksähtäviksi. Pitäisi alkaa tekemään niitä raviin siirtymisiäkin, kun ihan oikeasti ne alkaa olemaan meille kohta vaikeampia kuin laukka-käynti...


Näin viikonloppuna on aikaa tehdä ylimääräistäkin. Siivoamistahan riittää aina, joten tein jokapäiväisen siivouksen lisäksi pihattoihin perusteellisemman putsauksen ja vein paljon uutta pahnaa päälle. Lilla on paljon siistimpi tapaus - varsat varta vasten käyttävät pihattoaan vessana.

Aloin myös nikkaroimaan vähän ja rakentelin loimenkuivatustelineitä. Ei kovin kauniita, mutta menettelee. Kuvia ette niistä saa, ettekä vielä muustakaan mitä tallin puolelle olen nyt tehnyt. Vieläkin se hoitotila hevosille on jämähtänyt keskeneräiseksi, kun sen saan valmiiksi, lupaan tehdä sen monesti toivotun talliesittelyn! Malttakaahan odottaa siihen asti ;)

Lahja fuskaa ja syö jostain ihan muualta kuin pitäisi. Aina nuo saa remmit auki heinäverkosta, vaikka miten solmisi umpisolmulla.

Huomenna olisikin jo joulukuu ja joulukalenterin ensimmäinen luukku!

12 kommenttia:

 1. Kiva kun tuli vihdoin odottamani kuulumispostaus!:)

  VastaaPoista
 2. Kannattaa sulkea tuo verkon yläosa pikalukoilla useammasta kohtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jotain muuta kiinnityssysteemiä olen suunnitellutkin, kun noiden narujen laitossa menee aikaakin enemmän. Vielä vaan ei ole ehtinyt syventyä heinäverkon kiinnitykseen, kun on paljon muutakin tehtävää, että saa kaikki valmiiksi asti. Kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Kantsis varmaan tunneilla käydä väillä kun ratsastat aika etukenossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain, mutta tiedostan itsekkin istuntavirheeni ja hoidan itse omat tunnille menoni tai menemättä olemiset (:

   Poista
 4. Lahjalla uusi riimu! :3

  VastaaPoista
 5. Ihanasti tuo masu pullottaa jo Lillalla! <3
  Ja kiva kun pidät kalenteria! ;)

  VastaaPoista
 6. Lilla on vaan tosi hieno heppa! :) Jee joulukalenteri (:

  VastaaPoista