sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Pulkkaratsastusta ja irtojuoksutusta

Varsojen puolesta oli erilainen päivä jälleen tänään: Lahja pääsi juoksemaan Lolan kanssa kentälle. Kummatkin pysyivät hyvin aidan sisäpuolella, vaikka kenttä onkin vain lanka-aitaa pitkiltä sivuilta, jossa ei ole sähköä.

Samalla tuli kuvailtua Lolan jalkojen nosto ilman, että se on missään kiinni. Kuten huomaatte, se sujuu jo ja hyvin! Kamerani vain taas vaihteeksi temppuilee, joten koittakaa kestää laatu (täytyi kaivaa vanha objektiivi esille, jolla saa vain ja ainoastaan suttuisia kuvia syystä siitä, että viime vuonna tiputin sen tallin betonilattialle... Kamerassa kiinni ollut taas ilmoitti tänään, ettei nyt voi toimia).

 

Lillan kanssa me oltiinkin sitten niinsanotusti retkellä. Pohdintaa aiheutti hieman se, että naapuri halusi tulla mukaan. Yksi hevonen, kaksi ihmistä = millä mennä? Noh, pulkka perään tietenkin! Hauskaa oli, en tiedä oliko naapurilla, mutta kyllä näytti pulkan kanssa perässä tulevan. Lillalle tuli lievästi sanottuna lämmin, mutta näytti sekin tykkäävän.

21 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Taas jälleen en voi muuta kuin hymyillä Lolan kehitykselle. Oot niin taitava!!! Ja aivan ihanan näköstä toi teidän pulkkareissu! (en kyllä varmaan itse olisi edes uskaltanut siellä pulkan kyydissä olla) :D ihana postaus! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo banneri ^^ Lola on kyllä jo taitava. Olisipa meilläkin noin paljon lunta, ehkä ne sieltä joskus tulevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lumi tulee ;) Tammikuussa saa jo valittaa sitä olevan liikaa. Kiitos!

   Poista
 3. Oi, nyt on kyllä ulkoasu mun mieleeni :) Ja hurjan hauskan näköistä toi pulkkatouhu! :D

  Toivottavasti mullakin on vielä joskus aikaa ja rahaa aloittaa heppailuharrastus uudelleen, tätä blogia lukiessa tulee aina niin ikävä tallille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hurjaa, mutta kivaa! Jos pulkkassaistujaa alkoi pelottaa, oli se hyvä puoli, että saattoi päästää vaan irti ;)

   Poista
 4. Kiva banneri! Ja ihanan talvista, olisipa meilläkin!

  VastaaPoista
 5. Hieno uusi ulkoasu ja banneri! Olet tehnyt hyvää työtä Lolan kanssa. Mahtava Lilla, oikea monitoimiponi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niin on! Monenmoiseen "hullutukseen" jo oppinut, on kyllä hyvin suhtautunut uusiin asioihin (:

   Poista
 6. Ihana ulkoasu, tälläinen 'moderni'! :D

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus, ja kiva tää uusi ulkoasu! Hienosti toi jalkojen nosto kyllä sujuu! :)

  VastaaPoista
 8. Äräräräpullaropinärärä25. marraskuuta 2013 klo 17.30

  Voi kyllä naapuri nautti suuresti, kun sormi piti hetkellisesti amputoida koska turvotus ja nautti myös suuresti siitä kuperkeikasta, jolla lennettiin kyydistä ja naapuri nauttii kaikkein eniten tästä jäätävästä tuskasta, joka kohdistuu mm. kaikkiin lihaksiin yläkropassa! XDD Mutta kokemushan se sekin oli ja heti kun tää repivä jomotus mun niskassa, lapaluissa ja käsissä lakkaa nii mikä ettei, että otetaan uusiks XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin arvelinkin. Ja joo, tottakai otetaan uusiksi!

   P.S. On sulla nimimerkki vaiheeks... :D

   Poista
 9. Miten toi pulkka kiinnitetään ja mihin? Ois kiva itekki testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lillalla oli rintaremmi ja hieman omalaatuisia virityksiä. Taakse tuli pitkät narut, kuin "ohjat", joista pulkassaistuja piti kiinni - saattoi siis päästää irti milloin vaan, jos siltä tuntui. Noissa taakse tulevissa naruissa kannattaa huomioida, että muistaa laittaa jostain satulan takaakin ne "tuetuiksi" niin ettei pääse narut sotkeentumaan jalkoihin.

   Poista
 10. Milläs tuo ihana banneri on tehty??? Ja itsekkös sen teit??? JA AIVAN IHANA POSTAUS :)))

  VastaaPoista