perjantai 1. marraskuuta 2013

Silica Sister

Ihmetystä aiheutti varmaan aika paljon edellinen postaus, tynkä sellainen ja kysymysmerkkejä nostattava. Mikä poni ja mitä se nyt täällä tekee?

Selityksiäkö kaipaatte? No tässäpä tulee. Kyseessä on Lahjan kaveriksi joksikin aikaa tullut tammavarsa, Silica Sister. Oli jo pimeää kun tämä kaveri saapui, joten kuvilta ette voi odottaa nyt kovinkaan hyvää laatua.

Aluksi koko konkkaronkka pääsi samaan aitaukseen, mutta Lilla esitti vähän kiukkuilevansa, joten sai mennä yöksi eri paikkaan, jottei nyt varsa toisen hätyytettävänä ole heti kun on matkustanut kopissa ja kyseessä uusi paikka, joka muutenkin aiheuttaa ihmetystä. Kyllä Lillakin varmasti asettuu, kun muutaman päivän saa tuijotella uutta tulokasta. Lahja kiinnostui kovinkin kaverista ja toisilleen suutaan aukoivat ja yhdessä jäivät samalle kasalle heiniä syömään.

Kun nyt yön rauhassa on ja saa tutkia uutta paikkaa, huomenna on tarkoitus vähän tutustua enemmän tähän varsaan ja katsoa mitä se jo osaa ja miten hyvin. Huomiseen asti siis!

Naapuri ja Lahja tietämättömänä vielä koko asiasta, että kohta saapuu toinen varsa pihaan!


Kaverukset heti alusta alkaen.

16 kommenttia:

 1. Oii<3
  Minkä rotuinen tuo varsa on? Ja kyllä se varmaan tamma on..ehkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksessa lukee, tamma on (:

   Poista
  2. Niin ja joo, lämminverinen kyseessä.

   Poista
 2. kenen heppa se on, ja miks se otettiin lahjalle kaveriksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otettiin Lahjalle kaveriksi, jotta se saa varsa- ja leikkiseuraa. Aina parempi varsalle, kun on toinen samanikäinen kaverina.

   Poista
 3. Uiihhj, miten söpöt!! <3 :3 Katoin viime postaukses et teil kummittelee ja joku kummitusponi on teidän laitumella.. XDXDXD

  VastaaPoista
 4. Kenen Silica sister on?

  VastaaPoista
 5. Oii ♥ Söötti! :) Sopivat hyvin yhteen :)) :3

  VastaaPoista
 6. hoidatko senkin ite? :)

  VastaaPoista
 7. Koulutatko tuota varsaa?

  VastaaPoista
 8. Eihän tuo ole parellivarsa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parelli on luonnollista hevosmiestaitoa/ käsittelyä. Kun käsittelen mitä tahansa hevosta, käsittelen sitä sen mukaisesti - rauhallisesti, ystävällisesti, kuitenkin tiettyjä rajoja asettaen. Hevosen tulee kunnioittaa, mutta myös luottaa.

   En käsittele hevosia väkivaltaisesti, lässyttämällä ja kaikki asiat sallimalla tai negatiivisella opetustavalla (kieltämällä väärästä ratkaisusta, mutta ei kehumalla oikeasta). Käsittelen niitä luonnollisen hevosmiestaidon tavoin, joka on minun mielestäni paras käsittelytapa.

   Poista
 9. Kriduropinpullapoikanaapuri3. marraskuuta 2013 klo 22.04

  Läskiposkipoika ja tankkeriponi <3 Naapurin pitänee opetella jääkauteen että selviää plussa asteilla yksillä housuilla, kun näyttää kuvissa lihavalta ;D Terveisin naapuri!1

  VastaaPoista