keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulukuun kuulumiset

Koko joulukuu onkin mennyt lähestulkoon joulukalenterin tekoon ja pitkään aikaan en ole kirjoitellut kuulumisia.

Ensinnäkin, kenttä on toiminut luisteluratana jo monta viikkoa. Meillä on vain ollut plussaa, jonka jälkeen pakkasta, taas plussaa ja niin edelleen. Lunta ei pahemmin ole satanut ja kentälle ei voi harkitakkaan menevänsä hevosella, ellei halua yrittää itsemurhaa. Kaukalossa pystyi jotenkuten ratsastamaan eiliseen mennessä, mutta tänään oli sekin jäässä. Tiellekkään ei voi mennä. Lilla on kengätön, eikä omista vielä nastabootseja, mutta en pahemmin kengälliselläkään uskaltaisi kokeilla, pysyykö pystyssä vai ei.

Ponini on jälleen pallomaha, matkustaja on siis kyydissä myös sisäpuolella!

Yksi hyvä puoli on ollut tässä kurjassa kelissä: tarhat on ollut suhteellisen helppo siivota, kun miettii sitä, että on kuitenkin talvi. Pakkasella kaikki jäätyy lujasti kiinni, mutta plussakeleillä ei. Kun taas lisätään listaan vähän lisää huonoja puolia, yksi merkittävä blogin kannalta on myös se, että kehno kuvaaja ja kehno sää = kelvottomia kuvia.

Ennen joulua siivosin vaihteeksi varustehuoneen vierestä hevosille tilaa ja Lahjan temppuvideossa sitä vähän näkyykin. Vielä vähän tekemistä, niin sitten on talliesittelyn aika! Entinen opiskelukaverini Sonja onkin suunnitellut tulevansa tänne muutaman päivän sisään, joten silloin on luvassa kaikkea erityisempää blogiin. Saatte heittää myös toiveita, mitä blogiin haluaisitte, joita yritän parhaimman mukaan toteuttaa.

3 kommenttia:

  1. Kyllä hokkikenkä puree jäähän hyvin ja pitää pystyssä. Täällää nimittäin samanlaiset pääkallokelit ja pakko käydä toipilaan kanssa kävelylenkeillä. Omasta pystyssä pysymisestä sitten ei olekkaan takeita ja ponin + varsan kanssa ei tielle ole meilläkään asiaa :(

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus, ja hyvä että Lilla on pysyny kantavana! :)

    VastaaPoista
  3. Tee postaus jossa irtohypytät Lahjaa

    VastaaPoista