sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Lillan ratsastus ja varsojen kuulumisia

Naapuri tuli tänään kyläilemään, joten eikun kamera käteen ja passittamaan kuvaushommiin! Ensin ihmeteltiin eilisiä aikaansaannoksiani (kyllä, on tyylikkäät loimitelineet...!) ja myöhemmin nappasin Lillan tarhasta kentälle.

Menin aluksi ilman varusteita, mutta päätin sitten hakea ne suitset ja mennä niillä vielä hetken. Toisella oli aika iso vaihde jumittunut päälle, joten suitsien kanssa pääsi vielä tehostamaan istunta-apuja ja sitä kautta homman vähän rauhallisemmaksi. Ja älkääkä muuten missään nimessä ottako mallia kypärättä menemisestä!
Varsat pääsi tänään valoisan aikaan kävelylenkille ja kentälle pyrähtämään muutaman kierroksen ympäri tarhassa riekkumisen lisäksi. Naapuri sai Lolan ensimmäistä kertaa myös talutettavaksi ja hyvin meni. Ja oli muuten ensimmäinen kerta meillä, kun joku muu kuin minä taluttaa sitä tarhan ulkopuolella! Mutta on hyvä, että tottuu eri käsittelijöihin. Varsinkin kun on vähän ujo, että saisi sitä pois sitä kautta, kun oppii että kaikki ihmiset on ihan ok, eikä pieniä varsoja syöviä mörköjä.

Lola pistää menemään: Lahja tulee jossain kaukana laukalla perässä.

Näin lähellä Lilla ei kyllä vielä kertaakaan ollut Lolaa korvat hörössä..


Varsastani taitaa tulla tukkajumala - ainakin toivon niin!


Naapuri ja Lola kävelemässä - hyvin sujuu!

Unohdin kertoa eilen jotain hyvin tärkeää. Nimittäin ensimmäiset pienet maha-asukin töytäisyt on bongattu jo muutama päivä sitten. Olemattoman pienet, mutta silti. Tästä se taas lähtee kausi nimeltä "kulutan päiväni lääppimällä kantavan tammani mahaa, jotta tuntisin varsan potkuja"...

18 kommenttia:

 1. Upea toi Lahjan harja jo nyt! :3

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus!
  Sun ja Lillan välinen luottamus!<3
  Suloiset varsat, ja ihana tuo toisiksi viimeinen kuva Lahjasta! <3
  Oihhh! Pikkuinen siellä masussa!<3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että teilläkin jo potkut tuntuu! :) Pessin asukki on kaikesta päätellen aika vilkas kaveri, liikkeet näkyvät jo välissä mahapeitteen läpikin. Joka päivä useaan kertaan käyn lääppimässä tamman mahaa... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! Meillä ei ole tuntunut vielä kuin kerran ja sekin, kun suunnilleen kumpikin oltiin hevosen kanssa hengittämättä, muuten ei olisi tuntunut. Lahja oli eloisa kaveri, mutta tämä seuraava ei näytä ainakaan vielä olevan (:

   Poista
 4. Plääplääpullanaapuri2. joulukuuta 2013 klo 15.46

  Äää pullapojan läskihousut!! Ei oo kun kaks kokoo liian isot XDDD Iha hirveen näköset!! XD En kestä. Ja miksi minullekaan ei ole ilmoitettu että mahan lääppiminen on tuottanut tulosta DD:< Naapuri kuittaa!1

  VastaaPoista
 5. öö miks sanot naapuriks? ;D miks et sano oikeella nimellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska naapuri kutsuu itseäänkin naapuriksi ;)

   Poista
 6. Kiva postaus ja tosi ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 7. Aiotko itse ratsastuskouluttaa varsasi vai aiotko viedä ne jonnekkin koulutettavaksi? Nostan kyllä hattua sinulle kun sinulla on kantava tamma ja kaksi varsaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti itse, mutta aion kääntyä osaavamman puoleen ajoissa, mikäli homma ei suju (:

   Poista
 8. Voi ihanat pikku varsapallerot ko ne on ihan best friends 4-ever<3 Lahjaki on jo niin hieno ja iso typy! Kauheen jännää taas ootella että millasta vauvaa se Lilla sieltä pyöräyttää, toivottavasti kaikki menee hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, tässä eilen taas vastatessani kysymykseen "Minkäs ikäinen se Lahja olikaan?", joutui itse ihmetellen vastaamaan, että sehän on jo kohta kahdeksan kuukautta! Neljän kuukauden päästä jo vuoden... Hurjaa.

   Poista
 9. Pakko kommentoida, että noi sun hevoset on kyllä niin hienoja!

  VastaaPoista