tiistai 17. joulukuuta 2013

Luukku 17: Lolan varusteet

Tässä luukussa esittelen teille kaikki varusteet, jotka Lola on saanut käyttöönsä. Niitä ei ole kovin paljon syystä siitä, että Lola tuli vasta äskettäin ja ei kuitenkaan meillä ikuisesti ole.


Lola on saanut naapurilta lahjaksi pinkin harjasetin, ainoastaan tuo kovaharja löytyi jo aiemmin meiltä. Näillä on pärjännyt oikein hyvin ja kaikki perusharjat löytyy tästä (tosin minikoossa, lukuunottamatta kovaharjaa, mutta väliäkö sillä..).


Harjoila on hyvä olla kassi ja myöskin naapurin lahjoittama vaaleanpunainen kassi on omistettu Lolan käyttöön. Itse en vaaleanpunaisesta niin perusta, mutta kun naapuri tahtoo tuollaisen!
 

Nyt kaikki, jotka eivät voi sietää, että kaikki ei ole sävysävyyn simmut kiinni! Lolan käytöstä vaaleanpunaisesta poiketen löytyy pari sinistä fleeceloimea.


...Ja sadeloimet on varustettu sinisillä, sekä punaisilla reunoilla. Nämä tosin alkaa olla nafteja jo, toivottavasti seuraava käyttäjä saapuu onnellisesti maailmaan ensi toukokuussa!


Lolan oma riimu on precious- tekstillä varustettu pinkki ihan perus hööksin riimu.

Lolalta siis löytyy käytöstään samalla tavalla peruskamoja, kuin Lahjaltakin, jonka omat varusteet esittelin muutama luukku sitten. Lisäksi on paljon sitä ylimääräistä rompetta (Lillan varusteiden lisäksi). Kummasti sitä rompetta vaan kertyy, onneksi ihan turhaa ei ole ihan hirveästi tullut hankittua.

3 kommenttia: