perjantai 20. joulukuuta 2013

Luukku 20: Lillan varusteet

 Lillalta löytyykin hieman enemmän omia varusteita, koska toimii ratsuna. Tässä postauksessa esittelenkin teille Lillan "henkilökohtaiset" varusteet.Lillan tämänhetkinen satula on Trekkerin joustorunkoinen koulusatula, mutta on pikkaisen liian leveä ja myös tavallisen kangasvyön takia valuu eteenpäin selässä. Olen yrittänyt etsiä vaihtoon joustorunkoista n. 32cm levyisenä (yleensä leveys 2), mutta kohta kuitenkin jää ratsastus taas ilman satulaa köpöttelyksi. Siksi ajattelin paneutua satulahommaan ensi kesänä paremmin, kun Lilla kuitenkin liikkuu mielellään tämänkin satulan kanssa eikä ole jäykistynyt/ kipuillut mistään.


Lillan satulassa on lilat Jin Stirrup jalustimet, jotka ovat osoittautuneet hyviksi. Väri ei ole kulunut, kuten hööksin halpisversioissa ja jalustimissa on pitävä pohja.


Nyt ajattein oikeasti siirtyä kuolaimettomiin, joten suitsinaulakossa Lillalla roikkuu tavallisessa käytössä hackamoresuitset (ohjat kiinni tosin siinä missä turparemmin alaosa). Saan kuitenkin Minkan mukaan häneltä lahjaksi jouluna kukkahackamoret, jotka ajattelin siirtää noihin perussuitsiin ja oikeanpuoleisiin maastosuitsiin puolestaan hackamoret. Nivelkuolaimelliset suitset aion kuitenkin säästää mahdollisia kilpailuja varten tulevaisuuteen.


Lillan loimivarastosta löytyy Bucasin kaulakappaleellinen toppa, ruskea kevyt toppa ja hööksin vuoreton sadeloimi, joka ei kylläkään aja tarkoitustaan yhtään, kun päästää veden heti läpi.


Kuivatusloimista löytyy Eskadronin fleece, kaulakappaleellinen tumma fleece ja ruskea villaviltti.


Lillan harjakassista löytyy lilana suurimmaksi osaksi pehmeitä ja kovia harjoja, pölyharja, piikkisuka, harjakampa ja kaviokoukku.

 

Lillan harjakassi on Eskadronin uusimmasta mallistosta ja osoittautunut oikein hyväksi.


Lillan suojat ovat Eskadron flexisoft memot ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen! Pintelit löytyy myös vaaleanpunaisina joustopinteleinä.

12 kommenttia:

 1. Noi jalustimet ♥ :D Ihana tää uus ulkoasu! Tosi kiva banneri, millä teit sen :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tykännyt kovasti jin stirrupeista, suosittelen! En ole tehnyt banneria, edellisessä postauksessa linkki tekijän blogiin (:

   Poista
 2. Aivan ihana postaus! Tosi hienoja varusteita ja oli kiinnostava aihe!

  VastaaPoista
 3. Meillä omalla ponilla toi sama liila vuoreton sadeloimi ja on osoittautunut paremmaksi kuin ponit vanhat loimet, koska vesi ei oo tullu kaatosateillakaan läpi. Aika hassu, jos sitten osasta tulee läpi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä satsasin Lillalle nyt tuohon bucasiin ja jos vertaa hööksin versioon loimesta niin huhhuh.. Mutta ei kannata ihmetellä, kun 35 eurolla tuon sadeloimen silloin sai, meillä sillä ei tee oikeastaan mitään kun ei siitä mitään hyötyä ole! :D

   Poista
 4. Jee! Vihdoin kuolaimettomat! Oon kokoajan odottanut! :)

  VastaaPoista
 5. Sinut on haastettu! http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Mistä tuo ihana harjalaukku on ostettu?

  VastaaPoista