maanantai 9. joulukuuta 2013

Luukku 9: Lähestyvän joulun kunniaksi voi muuttua kiltiksi poniksi!


Vai oliko niin?

Koko konkkaronkka pihalla asuvista nelijalkaisista on päässyt nyt samaan tarhaan. Lillallahan oli aluksi vähän ymmärrys hukassa Lolan suhteen - pieni huutava otus tuli hänen reviirilleen ihan sen näköisenä kun hän nyt olisi Lolan varaäiti. Lillallehan se ei passanut alkuunkaan ja sieltä tuli aika ilkeää kommenttia sitten.

Kuukauden varsat asuivat omalla puolella ja Lilla omallaan, kun yksi päivä sanoinkin sitten Lillalle, että menehän nyt tuonne kersojen kanssa. Ja sinne se meni, tyytyväisenä syömään varsojen kanssa samasta heinäverkosta.

Lilla on ihan selvästi kuitenkin the boss, ja jos asiat ei suju niinkuin korkein tahto haluaa, ne pistetään sujumaan niin. Lahja oletti äidin olevan vielä se sama lössykkä, joka nyt vähän komentelee, mutta eihän sitä totella tarvitse. Sen jälkeen alkoi uskomaan Lahjakin, kun Lilla aikansa komenneltua varsaa pois tieltä otti käyttöön nimeltään keinon "hyppää kahdelle jalalle ja kauho jaloilla edessä olevan esteen selkää, niin johan lähtee". Lilla tuntui aluksi harrastavan kuin tahallaankin sitä, että oli muka menossa johonkin ja komenteli varsoja pois tieltään sitä mukaa. Varsat tajusi nopeasti homman idean ja nyt jo äkäisen mamman pieni luimiminen saa kinttuihin vauhtia.

Kyllä Lilla salliikin hänen korkeutensa lähettyville tulemisen, jos tahtoo. Esimerkkinä yksi päivä nuo kaikki kolme olivat tunkeneet pienempään pihattoon kylki kyljessä seisomaan. Ja tyytyväisenä samasta kasasta heinää syövät. Kunhan vain muistaa kysellä aluksi, saako tulla tähän syömään ja pysyä sen verran etäällä, kun lauman kuningatar haluaa.

Kaikille on parasta, kun voi asua laumassa yhdessä. Liian komenteleva Lilla ei onneksi enää ole, mitä nyt vähän esittää yrmyä naamataulua, jos joku ei ole hyvin. Ei vahdi pihaton ovea (niin ja onhan meillä kaksi pihattoa, josta toiseen ainakin pääsee, vaikka niin pääsisi käymäänkin), eikä aja varsoja pois. Paitsi silloin, kun jompikumpi tulee Lillan mielestä liian iholle, mutta eivätpä nuo enää ole yrittänyt mennä tunkemaan turpaansa Lillan kylkeen, kun tietävät mikä on vastaus. Possujono liikenteessä.

"Häh?"

Jos joku ihmettelee Lillan lumista ulkoasua, kävi hassusti niin, että ponini heitti niin ison pukin, että tuli rähmälleen alas... Taidokasta.


Varmaan törmäsitte eilen naapurin yllätyshyökkäykseen blogissa? Naapurin piti kyllä tehdä jotain ihan muuta (kirjoittaa luonnos), kuin julkaista blogissani ylipäätään mitään, mutta.... Kiitos vaan. Teille kyllä selviää joulukalenterin aikana, minkä takia oikeasti naapurin piti kirjoitella blogiini! Ja kyllä, se on ihan jotain muuta kuin joku sekopäinen viesti kera yksisarviskuvan.

6 kommenttia:

  1. Lilla ja Lahja on niin hienoja pineja.<33 :)) Toi Lilla on niin kauniskin ja kaikee. :)))))) <33

    VastaaPoista
  2. Älä vihaa! Voldemort kunniaan! BVB kunniaan! Tee pullapoika<3

    VastaaPoista