maanantai 30. joulukuuta 2013

Näin siinä sitten kävi

Aina ei mene nallekarkit tasan ja suunnitelmat meni myttyyn totaalisesti, kun kaikki taudit päättivät rantautua meille. Itse olen ollut vasta nyt flunssassa ja jossain epämääräisissä mahakivuissa, mutta "innolla" odotan mahataudin kunnollista käsittelyä, kun mahdollisuuset olla saamatta sitä lähipäivinä on suurinpiirtein olemattomat. Sonja ei siis tullut meille ja syyn arvaattekin varmaan oikein hyvin.

Kenttäkin alkaa olla kohtuullisen hyvässä kunnossa (kas kas, juuri silloin kun on sitten kipeä..) ja kaikki hevoset pääsi siihen tänään juoksemaan, kun muuten en liikuttanut. Samalla tuli otettua varsoista rakennekuvia. Palaillaan asiaan ehkä miljoonan vuoden päästä, kun taudit suostuu lopettamaan jylläämisensä.
Lahja 8,5kk

Lola 8kk 

Lola kaksi kuukautta sitten meille tullessaan.
9 kommenttia:

 1. Lola on kasvanut ja lihonut!:) Nyt vasta tarkemmin huomasin, kun vertasin kuvia;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ollut tarkoituskin (: Karvan laatu ja karvan määräkin on parantunut.

   Poista
 2. Lolalla vähän masu kasvanut ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ollut tarkoituskin, koska kylkiluut tuntui ja näkyikin väliin vähän liian selkeästi (:

   Poista
 3. Lola on kasvanu kamalasti!:0 Ja tainnut vähän lihoakkin;)

  VastaaPoista
 4. Ui hitsit että Lola on kasvanu ja kehittyny huimasti kahdessa kuukaudessa:o Sitähän saa ja ihan hevoseksi kutsua! Paljon sopusuhtasempi:3 Hyvää työtä oot tehnyt! Lahjakin on supersöpö, sen silmät on vaan niin kauniit<3 Lilla on myös hieno, senkin simmut on superihanat:3 Onko Lillan tiineys edennyt hyvin?<:

  VastaaPoista