keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Eikös ollutkaan marraskuu?

Miten voikaan tulla niin pienestä asiasta paljon iloisemmaksi? Eilen illalla sillä aikaa, kun hain ruokia konkkaronkalle, kaikki ponit olivat menneet pihattoon ja jokainen oman ruokakuppinsa eteen oikealle paikalle! Jokainen siinä odotteli ruokaansa ihan kuin olisivat olleet jo kiinni.

Sää muistuttaa meillä ainakin pikemminkin marraskuuta kuin tammikuuta, mutta revitään nyt yksi hyvä puoli tästäkin kelistä: Lahjan tahtoon taivuttamaton pehko jopa pysyy yhdellä puolella ainakin hetken, kun on kostea. Miinuspuolia onkin sitten heti vaikka se, että Lahja muistuttaa värinsä puolesta käytettyä lattiamoppia ja karva kuivuu todella typeräksi tönköksi kun kastuu ja kuivuu jatkuvasti. Loimia en kenellekkään ole kuitenkaan viitsinyt pistää, kun kukaan ei näytä oloonsa olevan epätyytyväinen ja esimerkiksi Lahja turkkinsa alla loimen kanssa vain paistuisi.

Kenttä on jotenkuten irtojuoksutuskunnossa, joten varsat pääsi taas kentälle juoksentelemaan. Ne eivät tosin kovin näytä innostuvan juoksemisesta kentällä vaan valitsevat itse mieluummin tarhassa riehumishetkensä. Pitäisi keksiä jotain hauskaa tekemistä noillekkin, että saisivat vaihtelua tarhassa nököttämisen, nukkumisen, syömisen ja riehumisen lisäksi.Videossa alla on lisäksi vanhat pätkät Lillan yhdestä irtojuoksutuksesta.


Rapatassu juoksee.

10 kommenttia:

 1. Voiko vielä laittaa osotteen siihen toiseen blogiisi? (:
  minttu.kuusela@hotmail.fi

  VastaaPoista
 2. Huomasinkin just edellisestä postauksesta ettei enää voi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, kuitenkaan jos kaikki eivät ota kutsuaan vastaan, pidän "toisen erän" muutaman päivän päästä, jossa otan vielä mukaan muutaman niiden tilalle, jotka eivät kutsuaan vastaanottaneet.

   Poista
 3. Oho! Onpas lola muuttunut :-o :D

  VastaaPoista
 4. Kun laitoin s.postin siihen edelliseen postaukseen niin pitäisikö siitä tulla jokin kutsu, koska minulle ei ole tullut mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vastannut tähänkin kysymykseen ties kuinka monesti ja vastaus näkyy edellisessä postauksessakin...

   Koska s-postiosotteita tuli lähes kaksisataa ja bloggerin raja kutsutuille lukioille on sata, en ole millään yksinkertaisesti voinut kaikille laittaa kutsua.

   Poista
  2. Ja jos kerta laitoit s-postiosoitteesi edelliseen postaukseen ja sinulla on google-tili, miksi pitää kirjoittaa anonyymina? Huoh...

   Poista
 5. mulle ei muute tullu sitä kutsua. vaikka lähetin siihe mun säpön. ://

  suvi.immonen@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SIIS HUOH! Ettekö te osaa lukea (esim. alkuperäisessä postauksessa lukee ja varmaan ainakin viidessä kommentissa...) vai laskea? Kuinka mones sadas kerta, kun vastaan, että halukkaita oli melkein kaksisataa ja bloggerin raja lukijoille on sata. 200-100, noh miten on? Onko kaikki halukkaat siis mitenkään voineet saada kutsua? EI.

   Poista