perjantai 10. tammikuuta 2014

Lahja 9kk + satulajuttuja

Lahja on saavuttanut jo kolme neljäsosaa vuoden iästä, eli yhdeksän kuukautta. Karvaa tuntuu riittävän tiuhasti, että paksusti ja jouhiakin kasvatellaan. Ei niinkään pituudesta, mutta paksuutta tulee aina vaan lisää.

Varsa oli pakko (pakko ja pakko, mutta kuitenkin) pestä eilen, koska se oli aivan karsean värinen. Mitä vielä, tänään tuo on aivan samanvärinen kuin eilenkin. Lahja harrastaa nukkumista heinäpussin edessä maassa, jotta voi syödä samalla, joten siinä syy. Kunnon laiskimus, kun ei voi nukkumaankaan pihattoon mennä, koska sittenhän nyt ei olisi enää ruokaa nenän edessä!

Tänään 9kk

Kuukausi sitten.

Ja tasan puoli vuotta sitten.

Tänään.

Kuukausi sitten.

Neljän kuun iässä.

Lillan kanssa olikin tänään ja eilen satulajuttuja tiedossa. Meille tuli vaihdossa kokeiluun lähes vastaava trekkerin joustorunkoinen, mutta kapeampi versio. Tuo vaikuttaisi ihan passelilta meille, joten toivotaan, että vaihto onnistuu! Ainoastaan se muotoiltu vyö pitää jossain vaiheessa laittaa hankintalistalle, kun suoralla vyöllä vyö itsessään vääntää tämän mallista ja merkkistä satulaa jo hieman eteenpäin (vastinhihnat jäävät väärään kulmaan vyön suhteen).


18 kommenttia:

 1. Hyvin tuo harja on kasvanut! Ihanat Lilla ja Lahja <3

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Jostain syystä musta tuntuu ihan oudolta, että Lahja ei ole vielä edes vuoden ikäinen, tuntuu nimittäin että siitä on kerrottu täällä blogissa jo monta vuotta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsestä taas ihan outoa, että Lillan laskettuun on alle neljä kuukautta ja Lahja kohta vuoden... Hui!

   Poista
 3. Sun blogisi on niin mahtava! Oma tamma varsoo myös kesällä ja on mahtava seurailla Lillan vaiheita kantavana! Ja suursöpö Lahja vaan jaksaa aina olla niin ihana! Kumpa jo tammallanikin olisi tuollainen pikku möhkäle vierellä kipittämässä! :)
  Olen saanut todella paljon motivaatiota sinun blogistasi ja olenkin jo päättänyt alkaa totuttaa herkkistammaani samanlaiseen elämäntyyliin miten sinä Lillan ja Lahjankanssa touhuat!
  Tsemppiä jatkoon ja jään aktiivisesti seurailemaan teidän menoa! <3
  http://elamaahevosenehdoin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäämpä seurailemaan blogiasi, on mukava seurata muidenkin hevosten tiineyttä ja jännittää yhdessä!

   Kiitos (:

   Poista
 4. Päättelin otsikosta, että alat opettamaan/tutustuttamaan Lahjaa jo satulaan ja ihmettelin, että nytkö jo? :D

  VastaaPoista
 5. Ihanat pollet <3 Ja Kiva uus ulkoasu

  VastaaPoista
 6. Lahjasta tulee kyllä tosi kaunis hevonen!

  VastaaPoista
 7. Voisitko tehdä postauksen jossa kerrot vain lolasta,olisi kivaa kuulla siitä lisää ja laittaa vaikka kuvia miten se on muuttunut teillä ollessaan yms. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen omistanut muutaman postauksen mekein kokonaan Lolalle muutenkin, joten en tiedä keksinkö siitä enää paljoa kerrottavaa (:

   Poista
 8. Mikä kamera sulla on käytössä (ja objektiivit mikäli järkkäri)? Ja pakko mainita että bannerissa "kuin" sanan i kirjain näyttää erehdyttävästi L kirjaimelta ja piti hetken tuijottaa että mitäs tässä lukeekaan, näin rakentavana "kritiikkinä" jos tätä nyt kritiikiksi voi millään sanoa :D Lähinnä ehkä huomautus mutta anyways. Kyllä ne varsat vaan kasvaa niin nopeaa, ihana Lahja♥

  VastaaPoista
 9. Kameran tiedot löytyy tuosta "Luethan nämä ennenkuin kysyt!" alta. Eli Sony A35 järkkäri kera surkean kittiputken, Jossain vaiheessa kuitenkin tarkoitus hankkia pidempi putki "kiinteällä" valotusaukolla (:

  VastaaPoista
 10. Onkos Lilla nyt kantavana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on, onhan se tullut selville monesta postauksesta, tiineys 2013- sivulta, alatunnisteesta... (:

   Poista