perjantai 17. tammikuuta 2014

Lillan tiineys 7kk

Viime kuussa jäikin väliin Lillan tiineyskuvat väliin ja pian huomasinkin, että seitsemän kuukauttakin on jo takana! Kuvia piti siis mennä räpsimään. Asukki on ilmoitellut itsestään jonkin verran, mutta mikä on ihme, en edes joka päivä yritäkkään tavoitella sitä! Viime vuoden jatkuva mahan lääppiminen on siis rauhoittunut tässä tiineydessä, kyllä matkustaja siellä tallessa on.

Liikunta on Lillalla vielä lähes jokapäiväistä ja kaikissa askellajeissa. Kentän jäätyminen hidasti liikuttamisyrityksiä aika urakalla, mutta nyt taas ainakin kaukalo ja maastot ovat suhtkoht ratsastuskunnossa. Kenttä ei vielä (mutta sielläkin voi jo kävellä, joka on selvästi saavutus...). Tosissaan en ole ratsastellut pitkään aikaan (itseasiassa yli vuoteen jos siitä lähdetään, köhköh), mutta ensi syksynä/ talvena, kun toivottavasti onnellisesti mennyt äitinä olo ja maitobaarina toimiminen loppuu, on meidän laiskottelut laiskoteltu. Sitten raahaan itseni niille ratsastustunneille ja raahaan Lillan mukana - alkaa jo olla niin kaukana ratsastamisesta nämä meidän puskailut, että on aikakin tehdä asialle jotain.

7 kuukautta.
 
                            Viime vuoden tiineys seitsemän kuukauden kohdilla.

Jäätyneiden turpakarvojen oireyhtymä.Taitaa olla tulossa vähän paksumpi otsaletti kuin äitillä?

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nytkö se sinulle vasta selvisi? Olenhan kirjoitellut blogissa monestikkin ja välilehdistäkin löytyy tiineys 2013- sivu (:

   Poista
 2. Kiva postaus! :) Lilla on niin suloinen! Kumpa itsellänikin olisi tinker, mutta on nuo täysiveriset tainnut viedä mun sydämen ennenkuin tajusin näiden karvapallojen luonnollisuuden :D
  Kamala tuo masu näyttää pieneltä verrattuna meidän tammamammaan, kun Lilla on niin raskasrakenteinen verrattuna Stigaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilla on varmasti lyhytrunkoisempikin, niin maha näkyy selvemmin (ja pidempikarvaisempi... :D).

   Poista
 3. Miksi Lolan kuvaa ei ole bannerissa? Eikai Lola ole lähteny? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Lola vielä ole lähtenyt, mutta eihän se meillä ikuisuuksia olekkaan: kaverina Lahjalle tämän talven hoidossa.

   Poista
 4. Odotat enemmän tammaa vai oria? :)

  VastaaPoista