maanantai 6. tammikuuta 2014

Toinen blogi

Kerroin muutoksen tuulista edellisessä postauksessa. Se joka haluaa tarkemmin niistä ja niiden etenemisestä tietää, voi laittaa s-postin tähän alle. Sillä pääsee lukijaksi suljettuun blogiin, jossa kerron näistä muutoksen tuulista aika-ajoin (vaatii myös google-tilin, että voi lukea). Ei kovin vaikeaa - liittykää siis ihmeessä lukijaksi!

Tämä blogi ei katoa mihinkään ja päivittelen tätäkin normaalisti. HUOM! Lukijalista toiseen blogiin täynnä, ei siis mahdollista ottaa lisää lukijoita (sata on bloggerissa rajana). Jos joku ei hyväksy kutsuaan viikon sisällä, otan niiden tilalle uusia lukijoita, jotta mahdollisimma moni kiinnostunut pääsee lukemaan.


14 kommenttia:

 1. Eli en pääse lukemaan toista blogiasi? No laitan varulta tähän: jemina.yrttiaho@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikille mukaan "ehtineille" on jo laitettu kutsu, ei siis enää s-posteja. Sitten jos ja kun osa jättää kuitenkin kutsun vastaanottamatta, viikon päästä on toinen "erä" (ilmoitan tästä erikseen, paikkoja ei siis voi "varata"), jossa muutama vielä pääsee mukaan. Muuten pääsisi kaikki, mutta bloggerissa on rajana sata kappaletta.

   Poista
  2. Miksei se vaan voi olla kaikille avoin??

   Poista
  3. Koska haluan pitää sen yksityisenä ainakin vielä, ongelmaa siitä tuskin kenenkään pitäisi saada?

   Poista
  4. Aika epäreilua..

   Poista
  5. Olisit ollut nopeampi, sillähän ongelmasta olisi päästy. Tai tee valitus bloggerille, kun ei anna lisätä kuin sata lukijaa suljettuun blogiin.

   Poista
 2. Pääsinkö minä, en ole saanut kutsua? osoite on siis: helmiira@hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei ole tullut kutsua, et ole mahtunut joukkoon enää mukaan.

   Poista
 3. martta.kiveinen@lailanet.fi
  Mielestäni laitoin jo kommentin, mutta ei ainakaan näy, eikä ole tullut kutsua, joten ehkä vain muistin väärin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooko ihmiset, lukekaa se postaus! S-postiosotteita tuli miltei kaksisataa ja blogger ei anna lisätä suljettuun blogiin kuin sata lukijaa, joten kaikki eivät millään ole voinut mahtua mukaan.

   Poista
 4. Mä pääsin vasta nyt lukemaan tämän postauksen koska olin lomalla ulkomailla ja olisin halunnut lukea tuota blogia. Tee siitä semmoinen että kaikki saa lukea koska se on epäreilua niitä kohtaan jotka eivät ole jostain syystä päässeet juuri tuona päivänä koneelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sanonut, että pidän sen yksityisenä, niin pidän. Kyllä sitä jossain vaiheessa kaikki pääsee lukemaan. Mutta ei vielä. Koska en halua.

   Poista