torstai 20. helmikuuta 2014

Kuvia päivästä

Lilla sai liikutuksensa jälleen tänään kuolaimettomissa merkeissä. Intoa tuntui riittävän liikuttamiseen kovastikkin jälleen. Pyörittiin kentällä tänäänkin, on tullut mentyä nyt paljon maastossa kun yksin on ratsastellut ja kenttä ei ole parhaimmassa kunnossa, mutta kaverin kanssa toinen joutuisi kävelemään matkan.

Koiran kanssa on mennyt hyvin, se on oppinut jo aika hyvin istumaan ja odottamaan ruokaansa, kuten Thelmakin tekee. Ole hyvä sanasta saa mennä syömään. Pihalla ollaan käyty ahkerasti ja ensimmäisen kerran Lyyli on herättänyt jo seitsemän aikoihin tai ennen. Alla onkin iso liuta kuvia tältä päivältä, katselkaahan niitä!


14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, varsinkin tuo viimeinen kuva koirista! Jos olen ennen miettinyt sinua vain hevoskuiskaajana, on nyt pakko myöntää että olet sen lisäksi myös koirakuiskaaja! :D
  Terkut koirille ja hepoille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koirakuiskaaja, tiedän yllättävän vähän koirista, mutta lisää opitaan koko ajan! Enkä sen pahemmin hevoskuiskaajakaan, kyllä ihan loogisella päättelykyvyllä, maalaisjärjellä ja hevosen parhaaksi ajattelulla pääsee jo pitkälle (: Kiitos.

   Poista
 2. Vitsi miten pikkuselta Lilla näyttää tossa kolmannessa kuvassa (:

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo vika kuva!

  VastaaPoista
 4. vieläkin laukkailet lillalla ? millon aattelit lopettaa nuo rallattelut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollisimman pitkään jatkunut kevyt liikunta yleensä edesauttaa varsomista, koska se pitää lihakset kunnossa. Hevosen ehdoilla mennään, niin kauan kun sen mielestä tuntuu hyvälle liikunta, antaa mennä vaan. Järjen rajoissa tietenkin. Rankkaa ei liikutus enää ole, max. 30min kerrallansa, mikäli kaikkia askellajeja mennään.

   Kyllä minä saatan laukkailla vielä puolen kuukauta tai jopa kuukauden riippuen siitä, millainen Lilla on liikutuksen suhteen (viime vuonna tässä vaiheessa tiineyttähän oltiin jo todella kevyellä liikutuksella, nyt Lilla on ollut paljon innokkaampi liikkumaan). Iik eläinrääkkäystä. Ehkä nyt kuitenkin sitä hevosen parhaimman ajattelua, jotta sen mieli pysyy virkeänä, kun pääsee liikkumaan (mikäli haluaa), hevonen muutenkin notkeampana ja mikäli virheasentoja tms. ongelmia ei tule varsomisessa, ehkä se varsominenkin menee paremmin kuin tilanteessa, jossa hevonen olisi seissyt puolet tiineydestä koko ajan tarhan nurkassa.

   Poista
 5. Kiva postaus, söpö tuo viimeinen kuva! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia toi viiminen oli niin söpo.<33

  VastaaPoista