keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Lillan liikutuskuvia

Lillasta kunnon kuulumisten kertomisesta kera kuvien alkaakin olla jo aikaa. Se voi tällä hetkellä oikein paksusti, onhan varsa alkanut kasvaa hurjaa vauhtia mahassa. Yhä enemmän Lilla vaan viettää aikaansa tarhan nurkassa, kun muut syövät. Alkaa tuntua varmasti ahtaalta olo pikkuhiljaa, mutta onhan tässä kolmatta kuukautta vielä aikaa levitä. Heinäkään ei enää oikeasti uppoa samaa vauhtia enää. Juuri sen takia Lilla mököttääkin paljon nurkassaan, kun pitää taukoja syömisestä. 

Lilla on ollut tässä tiineydessä paljon reippaampi liikkumaan, joten kaikkia askellajeja on edelleen menty, vaikkakin ei enää niin rankasti. Usein mennään kaulanarulla tai ilman kevyesti maastossa tai kentällä, kuten tänäänkin. Sonja on tullut meille nyt käymään, joten hänkin pääsi kaulanarun kera selkään.

Varsojen kanssa käytiin pienellä ohjasajolenkillä. Lola meni jo todella hyvin verrattuna alkuun, kääntyi sinne minne piti ja liikkui sitä vauhtia kun pyysi. Lahjan ulkonäkö on jälleen erittäin edustava, koittakaa kestää. Se makaa pitkin pituuttaan vuorollaan hangessa8 kommenttia:

 1. Olette hauskaa porukkaa ja teistä on kiva lukea! :D

  VastaaPoista
 2. Jos tuosta lämpösestä ravuria väännetän niin eikö kannattaisi ohjasajaa ns. "varmemmin" taluttajien kanssa eikä pilata varsaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, etten kirjoita pilkuntarkkaan joka asiaa, ei tarkoita sitä, etten ole tehnyt koskaan mitään muuta. Eli kyllä, Lolalla on ainakin kymmenen ohjasajokertaa takana, sitä ennen suitsiin ja valjaisiin tutustumista, kääntävän ohjan opetusta, ohjasajoa taluttajan kanssa ja ohjat aisalenkeistä. Lola on jo kuitenkin muutaman kerran mennyt sen verran hyvin, ettei taluttajaa ole tarvinnut. Saa tehdä aika paljon väärin, jos aikoo pilata varsan (:

   Poista
 3. Tosi kiva postaus!! Ja toivotteko Orivarsaa vai tammavarsaa?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sukupuolella ei ole väliä (:

   Poista