maanantai 17. helmikuuta 2014

Lillan tiineys 8kk + pentukuvia

Lillaa vain murjotuttaa ja tämän päivän kuvat olivatkin sitten mökötyskuvia. Mutta älkää huoliko, alla on taatusti piristävämpiä pentukuvia luvassa! Aloitetaan nyt kuitenkin Lillasta, kuvauksen syy oli kahdeksan kuukauden tiineysetappi. Enää kolme kuukautta jäljellä, itseasiassa jo alle, mikäli Lilla varsoo suunnilleen samoilla vuorokausilla, kuin Lahjan (328). Nythän on mennyt 240 vuorokautta.


Nyt sitten lopetatte selaamisen, jos pentukuume uhkaa iskeä. Alla kuvia jättikorvasta tältä päivältä. Ekan kerran pihalla käytiin jo ennen seitsemää ja siellä onkin sitten ravattu aina syömisen, nukkumisen ja leikkien jälkeen. Sisälle vahinkoja ei ole sattunutkaan kuin kerran eilen illalla ja sekin tähdättynä keskelle sanomalehteä, ei siis matolle tai lattialle! Hyvin on mennyt, ikävöity ei olla ja kovin sosiaalinen tapaus tämä. Mietitte varmasti, minkä niminen pentu on, mutta lempinimeä ei olla lukkoon vielä edes lyöty. Oikealta nimeltään kuitenkin Tsenresin Demeter. Lyyliä on nyt kuulosteltu, varmasti jakaa mielipiteitä se(kin) lempinimiehdoitus (kuten kaikki), mutta tärkeintähän se on, että nimi omaan suuhun sopii.

Tänään kokeiltiin jo pikkaisen, onnistuisiko istumisen opettelu käskystä. Pari kertaa istuttiin "vahingossa" ja sitten tajuttiinkin jo tarjota istumista ensimmäisenä, kun pyyntö kävi. Aina yllättää, miten nopeasti eläimet voivatkaan asioita oppia!

Kuten huomaatte, tulevaisuudessa pääsette varmasti seuraamaan myös koiran elämää blogista. Toisille se voi olla kiva juttu, toisten mielestä ei. Uusi pentu kuitenkin kuuluu elämääni niin paljon, että siitä on mukava kirjoitella asioita ylös ja jakaa se myös teille. Voi sitten parin vuoden päästä muistella itsekkin, millaista on ollut elely vauvakoiran kanssa.30 kommenttia:

 1. Ihanat jättikorvat :D

  VastaaPoista
 2. Sulonen :3 Meillä tällä hetkellä 3 beaglea ja kaksi sileäkarvaista noutajaa. N. Vkon päästä on vrm about 12 sileäkarvaista noutajaa, riippuu moneenko osaan tuo jakautuu.. On siinä sitten taas hoitamista ja ittelle jää yks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä kenneli sulla on? t. täältä löytyy kans flätti + spanieli :)

   Ja voi huiput noi valkkarin korvat! Sakemanneilla näkee myös :)

   Poista
  2. Onhan nuo, mutta kyllä ne siitä "normalisoituu", kun vähän kasvaa (:

   Poista
 3. Voi ei mikä vinokorva! <3 Ny mie romahan! :3

  VastaaPoista
 4. Voi mikä soma! kuinka sillä vuotaa silmä(t) noin reilusti? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmät eivät näkyvästi vuoda/ rähmi, mutta noista jäljistä huomaa, että on välillä vähän vuotanut. Jos vuotaisi paljon, olisi nuo jäljet jo paljon isommat ja silmienympärykset kosteat. Varsinkin pennuilla on ihan normaalia, jos silmät vähän vuotavat välillä. Siihen voi vaikuttaa se, ettei koira ole vielä täysikasvuinen (kallo kasvanut normaalikokoon), eri ruoka-aineet, ilma tms. Kunhan eivät huomattavasti rähmi tai punoita, niin ei ole hätää (:

   Poista
 5. Ihana pentu! Miulki on valkkari, tosin sekarotunen semmonen :) Onneksi on koiria jo omasta takaa niin monta, ettei pentukuumetta tule. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, ja joo nyt on eläinkiintiö täynnä kyllä :D Yhtään ei lisää enää, että saa kaikki hoidettua huolella (:

   Poista
 6. Mahdottoman suloinen pentu! :3

  VastaaPoista
 7. Oikeesti aivan ihana, lörppökorva :3 Meillä on ollu semmonen ihan perus saksanpaimenkoirauros, joka lopetettiin jo 4-vuotiaana nivelrikkoon :,(
  Ihanaihanaihanaihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saksanpaimenkoiran näyttölinja on kyllä jalostettu niin luisuksi, että ihan pahaa tekee! Tuntuu niillä olevan aika paljon jaloissa ongelmia :/

   Poista
 8. Mulle tuli heti mieleen Lyyti tosta pennusta. Se on niiiiin ihana!!! <3<3 Onneks tossa jaloissa tuhisee yks oma rapatassu, kohta yheksän kuinen lagotto poika<3

  VastaaPoista
 9. Tee tonne yläsivu teijän koirista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyylistä ajattelin tehdä, kunhan ehdin (:

   Poista
 10. Ihanaa et kirjotat kans uuden koiran jutuista se on mun mielestä kiva lisä tähän blogiin että tulee välillä koirakuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi niitä voi tulla vähän jopa hevosten kuulumisia enemmän, mutta kyllä blogi tasapainottuu kaikkien kuulumisten välille, kun pääsee siihen normaaliin elämänrytmiin taas. On kuitenkin aika iso muutos, kun yht´äkkiä onkin koiranpentu talossa, joka tarvitsee 4x ruokaa päivässä, madotuksia, rokotuksia, pihalle viemistä, perusasioiden opettelua jne (:

   Poista
 11. Voi miten söpö koira :3

  Mun mielestä on kiva jos tosta söpöliinistäkin tulee tekstiä tänne blogiin :)

  VastaaPoista
 12. itse en uskaltaisi ja viitsisi valkoista koiraa ottaa meilläkun nyt on molemmat koirat tummia :) Mutta ihanan näköinen. Musta olis kiva saada jotain juttua niiku miten totutatte uuden koiranne hevosiin ja näin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, ainakin on tekemistä kun saa puunata koiraa :D

   Poista
 13. Ihana koiruli :33 Minkäs rotuinen?

  VastaaPoista