tiistai 18. helmikuuta 2014

Täysin pentumainen postaus

Tällä kertaa en kirjoita sanaakaan hevosista, vaan tästä turjakkeesta, joka nyt vie päivästä suurimman osan ajasta. Nyt kun päivän rytmi on vielä vähän sekaisin uuden asukin seurauksesta, postauksia tulee varmastikkin eniten juuri tästä pääsyyllisestä. Kun taas tottuu uuteen päivärytmiin ja siihen, että meillä todellakin asuu toinenkin koira, joka on vielä minun (ennenhän en huolehtinut Thelmasta mitenkään, mutta tämä Lyyli on kokonaan omassa hoidossani ja kyllä, hoidan sen oikein mielelläni!) ja saa kaiken mahdollisen uudesta tulokkaasta kirjoitettua blogiin, pääsee blogin alkuperäinen päätähti ja hänen seuralaisensa taas lukijoiden viihdytettäväksi.

Tänään alkoi tuntua siltä, että Lyllerölle on aivan varmasti opetettu istuminen jo kasvatuskodissa. Se osaa sen niin hyvin, ettei mikään muu ole mahdollista. Tänään opeteltiin pikkaisen myös maahanmenoa, jonka osasi pentu senkin tehdä muutamaan kertaan puoliksi vahingossa. Kauppaan oli myös mentävä ja päädyttiin ottamaan pentu mukaan, koska asioilla kuitenkin menisi aikaa ja pienelle pennulle voisi olla ikävää olla niin kauan yksin pääsemättä pihalle asioilleen. Yksinoloon totutellaan tietenkin myös, mutta varmasti aluksi vähän lyhyemmissä pätkissä. Käytiin keskustassa kerran pihalla, kaupassakäynnin ajan tuo taisi nukkua kiltisti autossa. Sinne se ainakin autoon jäi nukkumaan ja oli nukkumassa, kun takaisin tultiin.

Jottei nyt vahingossakaan pääse päivä tulemaan tylsäksi, päästiin illemmalla vielä pesuunkin. Olihan se vähän inhottavaa, mutta Lyyli oli oikein kiltisti pesun ajan. Nyt on vauvalla ollut tapahtumarikas päivä, josta nähdä yöllä unia!


8 kommenttia:

 1. Voi kun on suloinen tapaus! :)

  VastaaPoista
 2. Lyyli näyttää vähän siltä piiretyltä Bolt koiraltaxD

  VastaaPoista
 3. Tuo on niin ihana pitkäkorva! :) Meilläkin on ollut monen monta pentua, ja joka lähtöön! Kissanpentuja kun kissa on synnyttänyt ja sitten koiranpentuja kun koira on synnyttänyt :D on ne vaan niin ihania aina! Meillä on ollut parhaimmillaan 9 pentua, kun koira joskus aikoja sitten ne synnytti :D

  Mutta tosi ihana on! (:

  VastaaPoista
 4. oikuinka suloinen:) suosittelen katsomaan http://lifewithfemma.blogspot.fi/ blogin sielläkin on tollainen paimenkoira!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Linkkaamassasi blogissa oli kylläkin sekarotuinen, jossa ei ollut Lyylin rotua (valkoistapaimenkoiraa) yhtään (:

   Poista
 5. On hän vaan niin suloinen :3 aijotko muuten alkaa totuttaa lyyliä hevosiin? :)

  VastaaPoista