maanantai 31. maaliskuuta 2014

Jalkakarvojen siistimistä

Siistin Lillan jalkakarvoja aina välillä, koska ne kasvavat niin pitkiksi, että menevät kavioiden alle. Otan vain sen verran, että karvat eivät enää kosketa maahan, mutta muualle en koske. Pysyy jalatkin vähän paremman näköisinä ja kaviot on helpompi puhdistaa, kun karvat ei ole tiellä. Tällä kertaa otin kuvat jaloista ennen ja jälkeen siistimisen. Oikea etujalka jäi vähän typeräksi, mutta täytyy sitä vielä käsitellä uudelleen. Takajalkoihin karvat ei edes kasva kunnolla sisäsyrjille, Lilla varmasti astuu niiden päälle sen verran, että ne kuluvat. Kutinaongelmiakaan kun ei ole ollut enää reiluun vuoteen, niin ei siitäkään pitäisi johtua. Otinkin takajalat etupuolelta sille tasolle, millä sisäsyrjien karvat on.

Etujalat siistimättömänä

Siistittynä

Siistittynä

Takajalat siistimättömänä

Siistittynä 

Siistittynä

On ihan outoa, kun kolmatta hevosta ei enää ole. Lahja vähän kaipaili Lillan perään tänään, kun kävin liikuttamassa Lillaa, kun ei ole enää kaveria, joka jäisi tarhaan kanssa. Jos me saataisiin se kolmas joukkoon taas toukokuussa, ellei mitään komplikaatioita tule.

Lahja on ihan tuhonnut seinänvierusta-aidan jo... Siinä on enää yksi tolppa ehjä ja hetken päästä siitä, kun langat laitan on Lahja siellä taas. Se saa kaikki aina ihan hajalle ja tänään oli mennyt nukkumaan lankojen sekaan. Pitää ottaa kohta koko aita pois, ennenkuin Lahja keksii hirttäytyä siihen ja pistää heti kunnon sähköt siihen, kun mahdollista. 

 

2 kommenttia: