torstai 20. maaliskuuta 2014

Kameran ulkoilutuspäivä

Kamera sai tänään aika paljon ulkoilua. Harjasin hevoset kunnolla läpi vähään aikaan lumisateiden jäljiltä. Harjoista ja hännistä löytyikin jonkun verran jäätä, joten ne pääsi kunnon selvitykseen.

Lahja on vähän liian fiksu välillä. Varustehuoneeseen vievän oven edessä on pieni suikale aitaa seinän vieressä, ettei hevoset mene ovelle tai lumet tipu katolta niskaan. Aita on ihan vain lanka-aita ilman sähköä talvella ja se ei tunnu paljon noita pidättelevän. Lahja pistää ensin pään lankojen välistä ja oikein laiskana nostelee jalkoja perässään ja onkin pian ovella koputtelemassa ruokaa. Sen seurauksena Lolakin tulee perässä ja kohta kumpikin möllöttää seinän vierellä. Jo kolme tolppaakin on tästä katkennut, saa nähdä milloin on aita kokonaan tuhottu. Vielä se on jotenkin kasassa, ei viitsisi kuitenkaan purkaakkaan, kun tolpat ei lähde maasta (ellei hevoset niitä katko) ja hevoset pääsisi ihan vapaasti ovelle. Vaikka ei tuo aita kyllä näytä paljon ainakaan varsoja pidättelevän.

"Saanko vähän kattoo?"

"En vai?"

"Joo joo, en kato, en kato!"

"Jos silti vähän...?"

18 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja hauska toi "kuvasarja" missä on noi kuvatekstit :D :)

  VastaaPoista
 2. Paaljon parempia kuvia kuin ennen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jos pistetään objektiivin piikkiin ;)

   Poista
 3. Kuinka kauan Lola on vielä teillä :)?

  VastaaPoista
 4. Ootko miettinyt pidätkö sen Lillan tulevan varsan?
  Ihania kuvia etenkin tuo Lahjan kuva.

  VastaaPoista
 5. Vautsi miten hienoja kuvia taas! :):O

  VastaaPoista
 6. Ihania noi kuvat! <3 :)) Toi kuvasarja, mis on kuvatekstit, on iha paras! :)
  Nyt on iha pakko kysyy: Jos kerran selkeesti varsat (tai Lahja) on älynny, ettei siin aidas oo sähköö, nii miks ette laita siihen sähköö?? Olettaisin, et se ei sinne enää menis ku pari iskuu ottais..? en tiedä,teette niinkuin parhaaksi näette :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja koska talvella sattumoisin ei sähkö kulje mihinkään. Ei ole talvilankaa, enkä ole saanut toimimaan muutenkaan vaikka olen yrittänyt tehdä "talviaitaa" tavallisesta langasta tekemällä toisesta langasta ns. pluspuolen ja toisesta miinus (jolloin kun molempiin lankoihin kosketaan, plus ja miinuspäät kohtaa ja tulee isku, kesälangassahan normaalisti se isku tulee maakosketuksen ja lankakosketuksen kautta, talvilangassa siinä langassa on vierekkäin plus ja miinuspuolet, jotka ei saa missään vaiheessa koskettaa toisiaan). Ei toimi ja ongelmana myös se, että maadoitustolppa on nyt ihan muualla kuin siellä missä sen pitäisi olla, jos laittaisi seinänvierusaitaan sähköt. Kesällä seinänvierustallakin on kyllä ollut välillä sähköt, joten sillon viimeistään tulee.

   Poista
 7. Todella ihania kuvia<3!:)

  VastaaPoista
 8. Onpas siinä kauniita kuvia.

  VastaaPoista