maanantai 10. maaliskuuta 2014

Lahja 11kk

Lahja on kuukauden päästä vuoden! Mutta ennenkuin sitä lähdetään juhlimaan, odotellaan nyt ensin se kuukausi ja katsotaan Lahjan 11kk kuvat. Tänään en ottanut kuvia, mutta ehkä eiliset kelpaavat. Lahjasta tulee koko ajan hevosmaisempi ja varsamainen olemus pikkuhiljaa kariutuu pois. Paitsi ihan varsahan se on vielä kolmeveenäkin.

Mitannut en myöskään Lahjaa tänään, viime kuussahan se oli 130cm. Näyttää kuitenkin siltä, että se on tuskin kasvanut senttiäkään viime kuusta. Lahja tuntuu kasvavan korkeutta niin, että pitää parin-kolmen kuukauden tauon ja venähtää sitten muutaman sentin kerralla. Ehkä saataisiin kohta taas venähdyskohtaus. Paitsi ei vielä mikään kiire ole, kyllä sitä ehtii emänsä korkeuteen tai ohi mennä moneen kertaan vielä.

11kk

10kk

9kk

11kk

10kk

9kk

8 kommenttia:

  1. aika menee ihan kamalan nopeesti! muistan kun aloin seuraamaan teitä, kun Lilla oli vielä kantavana :D Iso ja hieno on Lahjasta tullut ja teidän touhuja on mukava seurailla :)

    VastaaPoista
  2. Voi vitsit! Aika mennyt aivan järjettömän nopiaan! :D Ei ole Lahja tosiaan enää mikään pikkuvarsuli :3

    VastaaPoista
  3. Voi, Lahja on kyllä kasvanut ihan huimasti. Vielä hetki sitten se oli ihan pieni varsa, ja nyt se näyttää jo melkein hevoselta! :) Ihana! ♥

    VastaaPoista