torstai 6. maaliskuuta 2014

Lahjan kanssa puuhailuja

Lahja pääsi tänään ensimmäistä kertaa täysi-ikäisen omistajansa kanssa kävelylle. Käytiin vähän pomppimassa lumihangessa metsikössä ja lopussa kentälläkin. Lahja ei kentällä innostu oikein mistään, mutta metsikössä rämpiminen ja pomppiminen on sen juttu. Tehtiin pihassa vähän ennen lähtöä parellileikkejä, jotka pienen tauon jälkeen sujuivat paremmin kuin hyvin. Ehkä pieni (joo, melkein kuukauden mittainen ainakin...) tauko parellileikeistä on ollut ihan hyväksi. Ei ne sieltä kuitenkaan unohdu, joka päivä kuitenkin tarvitaan leikkien eri osia hoitotoimenpiteissä, mutta varsinaiset leikit on ollut tauolla. Jos joku päivä innostuisi keksimään uuttakin leikkien suhteen Lahjalle, eikä aina tehdä niitä saman kaavan mukaan.

Kerroin olevani huolissani Lahjan vähäisistä jalkakarvoista jonkun aikaa sitten. Nyt etujalkonen polvitaipeista on alkanut kasvamaan älytön määrä karvoitusta jalkoihin, jee! Takajaloissa on edelleen aika vähän karvoja tulossa, mutta ehkä tuo keksii taikoa jostakin lisää jalkakarvoja alulle. Olisi se aika ihme kuitenkin, jos ei tyyppillisiä irlannincobimaisia jalkakarvoja tulisi, kun isällä, että emällä on kummallakin hyvät pisteet jalkakarvoista. Ehkä Lahjan aika on mennyt sen tajuttoman turkin kasvattamiseen. No mutta oikeasti, se oli jäätävän paksu! Nyt on jo keventynyt varmasti painolastikin paljon, kun loputtomiin asti karvaa irtoaa päivittäin, jos jaksaa harjata.

Neljää päivää vailla 11kk

7 kommenttia:

 1. Lahja on kyllä uskomattoman kaunis ja erikoinen ulkonäöltään molemmilta puolilta, kun viimeisessä ja toisessa viimeisessä kuvassa Se näyttää erihevoselta!:D

  VastaaPoista
 2. Voisitko tehdä tallin esittely postauksen videolla? Haluaisin kovasti nähdä millainen talli teillä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://havula.blogspot.fi/

   En, yllä olevan syyn takia (:

   Poista
 3. Voisitko joskus tehdä postauksen entisistä hevosistasi matamista, jobosta ja sulosta? Millaisia ne oli, miten kauan ne sinulla oli jne. Olisi kiva kuulla enemmän sun hevosharrastuksesta ja siitä miten sitten ostit lillan jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://tinkerlilla.blogspot.fi/2012/12/osa-12-yhteinen-alkumme.html

   http://tinkerlilla.blogspot.fi/2012/12/osa-22-yhteinen-alkumme.html

   http://tinkerlilla.blogspot.fi/2013/03/ratsastushistoriasta-pikkaisen.html

   http://tinkerlilla.blogspot.fi/2013/12/luukku-3-entiset-elaimet-osa-22.html

   Hakua saa käyttää! ;)

   Poista
  2. Sori selaan aina puhelimella ja tällä en osannut etsiä vaikka koitin :( kiitos paljon linkeistä! :)

   Poista